Territorial

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Girona posa fi a sis derrotes amb un punt imprescindible al camp d'un rival directe, el San Francisco (2-2)

El Girona va posar fi ahir a la sagnia de derrotes (sis de seguides) amb un punt imprescindible al camp d'un rival directe, el San Francisco (2-2) –0-0 en la primera volta–. L'equip de Berto Fernández va tenir ocasions per guanyar, però l'empat és un resultat que l'acosta a la salvació. Des del 4-0 al Sa Llista del 22 de gener que els gironins no puntuaven.

I això que el partit va començar malament: una volea d'Ortega a l'escaire va suposar l'1-0. Els visitants van empatar en un xut impecable de Casassa (32').

Després de la represa, un defensa va evitar l'1-2 de Fran (54'). El Girona va fer el segon després d'una falta de Fran en què Rubén va empènyer la pilota (79'). El San Francisco, potent en el joc aeri, va empatar en un córner. Un contracop final de David, amb rematada d'Arnau, hauria pogut significar el 2-3 del Girona (90').

SAN FRANCISCO
2
GIRONA
2
SAN FRANCISCO:
Quique, Juan (Planiol 81'), Tolo, Álvaro, Vernon, Xisco, Ortega, Edu, Dalmau (Héctor 70'), Xesco i Bernat (Lluis 85').
GIRONA:
Quintana, Valentín, Bigas, Mas, Vilà, Rovirola, Juncà (Arnau 46'), Casassa (Teti 58'), Rubén (David 88'), Fran i Peti (Adrià 66').
GOLS:
1-0 (12') Ortega. 1-1 (32') Casassa. 1-2 (79') Rubén. 2-2 (82') Ortega.
ÀRBITRE:
Mulet Pacis.
T.G.:
Als locals Juan i Edu, i als visitants Quintana, Vilà, Juncà i Casassas.
PÚBLIC:
Uns 100 espectadors.

Dos partits a casa, la clau de la campanya

El Girona, desè amb 29 punts, en té tres de marge sobre els llocs de descens –el San Francisco és quart per la cua amb 26– i se salvarà probablement si guanya un dels dos partits seguits que té a casa, contra el Cornellà i el Gramenet. De moment, només ha baixat el Poblenc, setzè amb 17, mentre que encara tenen possibilitats de permanència el Gramenet, quinzè (20); l'Hospitalet, catorzè (25) i el mateix San Francisco, tretzè (26). El Gramenet ha de guanyar dijous el Cornellà per continuar viu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)