Més futbol

1a CATALANA

Missió (quasi) impossible

La Rapitenca perd contra el Blanes i es queda gairebé sense possibilitats d'ascens

Quan resten onze jornades per al final, els de Palanca són a deu punts del tercer lloc

Amb els números a la mà, la Rapitenca té possibilitats matemàtiques per arribar al tercer lloc. La realitat, però, indica que és una missió quasi impossible, i faria falta gairebé un miracle perquè el conjunt de Santi Palanca pogués ascendir, tenint en compte que la trajectòria de l'equip ebrenc aquesta segona volta és d'allò més irregular. Especialment, si els punts es perden al que havia estat el seu fortí a la primera volta. Els números així ho indiquen, i aquest és el quart partit consecutiu que el conjunt blau perd a casa. El Blanes semblava a priori un rival assequible per als ebrencs, tot i que venia amb urgències sota el braç. Sense fer res de l'altre món, els gironins es van endur el premi de la victòria amb un gol de Bassols just començar la segona meitat.

El partit va ser en alguns moments soporífer, i la Rapitenca no va donar motius de pes per justificar la seva candidatura a l'ascens. Més aviat al contrari, el conjunt de Santi Palanca va distar molt del que s'havia vist en d'altres partits. Així, la primera part va ser força equilibrada, sense ocasions clares de perill i els dos conjunts van restar molt especulatius de cara a gol. El joc es va animar després de la represa, coincidint amb una errada de Pere en defensa, que va deixar sol Bassols, el qual es va plantar tot sol davant Raúl i el va driblar per fer pujar la primera diana. La Rapitenca només va donar signes de presència amb dues aparicions de Parra que no van inquietar el porter local. Els ebrencs esgotaran les últimes possibilitats en el que queda per acabar la temporada, tot i que les opcions de pujar són molt complicades.

RAPITENCA
0
BLANES
1
RAPITENCA:
Raúl, Cano (Gilabert, 78'), Pere (Teixidó,52'), Mario, Puig, Cristian, Grau, Edgar,Parra, Hugo (Subi, 75') i Callarisa.
BLANES:
Carlos, Cusso (Pol, 32'), Dot, Ponsich, Dalmau, Bassols, José Manuel, José María (Lluís, 68'), Ivan (Abdulay, 81'), Gerardo i Garagarza.
GOLS:
0-1 (48') Bassols.
ÀRBITRE:
San Nicolás García.
T.G.:
Als locals Grau i Teixidó, i als visitants Ponsich,José Manuel i Garagarza.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)