Més futbol

Un encert i cap fissura de la Pobla de Mafumet

Un gol d'Aleix Coch dóna la victòria a la Pobla, que torna a la zona de fase d'ascens

L'estratègia va servir per fer el 0-1 (25') i l'ordre defensiu, per mantenir un gran resultat

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA DE MAFUMET
«El resultat és just. Hem tingut ocasions per marcar algun gol més. Ha estat una victòria treballada en un camp difícil. Són tres punts molt importants»
Jordi Condom
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«Una errada nostra en l'estratègia ens ha costat el partit. No podia posar més recursos ofensius dels que he posat en el segon temps»

La Pobla de Mafumet va fer un partit complet ahir a Palamós i va aconseguir la victòria gràcies a un gol d'Aleix Coch en la primera meitat, en una acció d'estratègia Els tres punts serveixen a l'equip de Kiko Ramírez per tornar a les places que donen dret a jugar la fase d'ascens a segona B.

En la primera meitat, el control de pilota va ser de la Pobla de Mafumet i el Palamós intentava crear perill amb accions per la banda esquerra de Subi i Vichu, molt actius. De tota manera, només cal destacar dues ocasions, un xut de Jaume Duran, que Antonio David va rebutjar amb la cara (11'), i un altre de Cornellà, després de la millor combinació del Palamós (45'). De l'equip visitant cal destacar especialment un xut de Virgili (12') i Boniquet (37'). Aquest últim va ser l'home més destacat dels visitants. L'únic gol del partit va arribar en una acció d'estratègia, l'arma que més va utilitzar el Palamós. Boniquet va servir una falta a l'àrea i el central Aleix Coch, incorporat a l'atac, va pentinar suaument la pilota davant la passivitat de la defensa.

La segona part va tenir poca història. El Palamós va jugar-s'ho tot fent entrar Quintanilla, Ritxi i Marc Casas, però no va servir de res. Els baixempordanesos van intentar apujar el ritme de partit, però no tenien cap mena d'inspiració i els puntes no rebien cap pilota en condicions. Fruit d'això, el Palamós no va xutar cap vegada entre els tres pals en el segon temps. Pel que fa al bagatge de la Pobla de Mafumet, que es va defensar amb ordre, cal destacar una rematada d'Alfons (55') i un xut de Boniquet (68'), que va aturar Bayona. Al contraatac, el filial del Nàstic hauria pogut marcar el segon gol.

PALAMÓS
0
POBLA DE MAFUMET
1
PALAMÓS:
Bayona, Elies, Micaló, Venzal (Casas, 81'), Subi, Ferran (Quintanilla, 53'), Cornellà, Vichu, Jaume Duran, Marc Vila (Ritxi, 65') i Javi Rodríguez.
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio Rico, Vélez, Aleix Coch, Ñoño, Cristino (Sergi Juste, 78'), Boniquet, Jordi Roca (Ton Alcover, 86'), Alfons (Fran Carbià, 61'), Joel i Virgili.
GOLS:
0-1 (25') Aleix Coch.
ÀRBITRE:
Oliva Bueno.
T.G.:
Als locals Elies, Venzal, Quintanilla i Javi Rodríguez, i als visitants Antonio David, Virgili, Boniquet i Vélez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)