2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Boadas: «Cal criticar menys i ajudar més»

Mentre l'equip juga demà a Valladolid, el consell d'administració del Girona ha vist aprovada l'operació acordió per part dels seus accionistes: primer, reducció de capital fins als 64.000 euros i després, ampliació fins als tres milions. Al vicepresident del Girona, Joaquim Boadas, no li van agradar les crítiques d'alguns accionistes durant la junta de divendres: «Estarem en la llista de clubs sanejats. Fem les coses bé i vull fer una crida en positiu. S'hauria de criticar menys i ajudar una mica més.»

En la junta, el consell va exposar el procés pel qual el club passarà d'un deute acumulat de cinc milions d'euros (juny del 2010) a tenir un patrimoni d'1.600.000 euros després de l'ampliació. Boadas va recordar que el consell havia evitat el descens administratiu l'estiu passat i va parlar que estan posant les bases d'un projecte sòlid. En referència a la depreciació de les accions del Girona (de 500 a 10 euros), Boadas va afirmar que prefereix «tenir 47 accions d'un club sanejat que una d'un club que no val res o ha desaparegut».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)