3a divisió FEF

La salvació, en camps difícils

L'Amposta i l'Ascó visiten dos rivals de la part alta i intentaran treure algun valuós punt

Amposta i Ascó tenen dos compromisos molt complicats. Tots dos conjunts es desplacen al camp del Manlleu i el Cornellà, respectivament, on buscaran aconseguir un resultat positiu que els permeti continuar lluitant per la permanència.

Especialment difícil ho tindrà l'Amposta, que té un reguitzell de baixes: Moha, Becerra, Òscar Benet, Sandu i Cesc no hi seran per lesió; i a més tampoc hi seran Jesús, Manel, Del Canto i Miguel per sanció. Ni tan sols Jordi Fabregat i el seu segon es podran asseure a la banqueta, ja que els van expulsar en el darrer enfrontament. Per tal de completar l'equip, el tècnic ha hagut de recórrer als juvenils Àngel, Bel, Víctor i Oliaque, i als jugadors de l'amateur Dani i Magriñà. Amb aquest panorama, Jordi Fabregat afirma: «Tenim més d'un 90% de possibilitats de perdre el partit, però no estem en situació de llençar-ne cap abans de començar.»

Tampoc ho tindrà fàcil l'Ascó, que visita un Cornellà que necessita el triomf per no desenganxar-se de la zona alta després d'uns últims resultats no gaire positius, en què només ha sumat quatre dels darrers quinze punts. La situació de l'Ascó és especialment delicada, ja que és a vuit punts de la permanència. La victòria de la setmana passada, però, segur que donarà molta moral a un equip necessitat de triomfs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)