Tot continua igual a la Pobla

La Pobla de Mafumet no acusa l'absència de Virgili i derrota amb claredat el Masnou

Fran Carbia compleix amb escreix amb un gol i Aleix Coch suma el tercer partit marcant

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Amb l'1-0 ens hem adormit i amb l'empat han aparegut una mica els nervis, però ens hem refet»
«El Masnou és un equip que assumeix molts riscos quan té el marcador en contra i no hem estat tranquils fins que no hem fet el tercer»
«Hem tingut la sort que Fran Carbia ha fet un gol ràpid que li anirà molt bé»

La Pobla de Mafumet continua una setmana més amb la dinàmica positiva i ahir va aconseguir una treballada victòria contra el Masnou, que li permet continuar en places de fase d'ascens. El filial grana no va trobar a faltar Albert Virgili i tot el bloc va fer un pas endavant per suplir l'absència del seu golejador. El juvenil Fran Carbia es va tornar a reivindicar inaugurant el marcador, Aleix Coch va continuar el seu idil·li amb el gol marcant per tercera jornada consecutiva i Oribe, amb un bon xut, va certificar el triomf. Aquesta victòria, combinada amb la resta de resultats, deixa la Pobla amb tres punts d'avantatge respecte del Reus, el primer equip fora de la fase d'ascens.

El conjunt poblenc va sortir amb molt bona actitud al terreny de joc. Des del primer minut va tenir la possessió de la pilota contra un Masnou que esperava al seu camp, tot i que deixava alguns espais per als atacants locals. En el minut 4 Alfons Serra va avisar el porter barceloní amb un xut des de la frontal de l'àrea que es va escapar per uns centímetres. En la segona aproximació va arribar el primer gol. Va ser en una llarga jugada nascuda d'un córner que va acabar amb una centrada de Roca rematada de cap pel jove Fran Carbia. Amb el resultat en contra els masnovins es van veure obligats a agafar més responsabilitats i en la seva primera arribada van empatar gràcies a una acció d'estratègia que va culminar Reina amb un bon cop de cap. Els poblencs però, no es van arronsar i poc després Jordi Roca va posar amb problemes el porter Comas amb una centrada xut enverinada. Va ser l'únic avís de la Pobla abans de tornar a agafar avantatge, ja que en el minut 38 Aleix Coch va culminar una acció a pilota aturada.

En el segon temps l'equip de Kiko Ramírez va dominar amb autoritat, tot i no disposar d'arribades clares. La sentència no va arribar fins a l'últim quart d'hora, quan Oribe va enviar un bon cacau des de la frontal molt ajustat al pal (77'). Així doncs, tercera victòria consecutiva del filial grana, que manté intacte el somni de disputar la fase d'ascens a segona B.