Més futbol

IV TORNEIG INTERNACIONAL TERRES DE L'EBRE

El Torneig Internacional de les Terres de l'Ebre presenta la seva edició més propera

La quarta edició de l'ITE arrencarà en un mes amb la recuperació de la categoria infantil com a novetat

La revolta al món àrab ha reduït la quota d'equips internacionals i els ebrencs tindran molt més pes

La quarta edició de l'ITE, el Torneig Internacional de Futbol de Base de les Terres de l'Ebre, començarà a rodar d'aquí a poc menys d'un mes i ahir es van donar a conèixer les primeres novetats. En l'acte de presentació, celebrat a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i que va anar a càrrec del delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; l'alcalde de la població, Andreu Martí; el regidor d'Esports del mateix municipi, Albert Medrano; el periodista de TV3 Jordi Sunyer i el director del torneig, Fernando García, es va anunciar que l'edició d'enguany recuperarà la categoria d'infantil, que s'havia perdut en l'anterior. L'Ametlla de Mar serà la seu principal del torneig i s'hi celebrarà l'acte d'inauguració, amb un amistós entre els equips del Barça i de l'Espanyol i la cloenda.

A diferència dels últims anys, en què el torneig va tenir la presència de molts equips internacionals, aquest cop només estaran representats per l'Escola del Barça a Hong-Kong. I és que la revolta d'aquests darrers mesos al món àrab ha fet que diversos equips com ara les escoles del Barça d'Egipte, Kuwait i Dubai es fessin enrere. Tampoc hi serà l'escola del Japó, que va participar en l'edició anterior. Els beneficis del torneig, precisament, seran destinats als afectats pel tsunami que ha arrasat part del país nipó. L'absència més destacada, però, és la del Vila-real, vencedor en les tres categories l'any passat. Tot plegat farà augmentar el protagonisme dels equips de les Terres de l'Ebre, que intentaran desbancar els clars favorits, el Barça i l'Espanyol.

Més enllà de l'aspecte esportiu i el seu alt nivell d'organització i instal·lacions, la repercussió social de l'ITE tornarà a ser un dels seus punts forts. A banda dels gairebé 1.000 nens que hi participaran, el torneig arrossegarà unes 3.500 persones –la meitat està previst que s'hi allotgin– i tornarà a ser un dels millors aparadors de les Terres de l'Ebre.

LES DADES

Les dates
21, 22, 23 i 24
d'abril.
Seus i categories
Amposta (Estadi Municipal):
Prebenjamí.
Sant Carles de la Ràpita (la Devesa):
Benjamí.
L'Ametlla de Mar (Estadi Municipal):
Aleví.
Deltebre-la Cava (Camp Nou):
Infantil.
Jesús i Maria (Camp de l'Aube):
Infantil.
Equips participants
Barcelona, Espanyol, UE Lleida, Lleida FC, Jàbac Terrassa, FCB Escola Kitchee (Hong-Kong), Gavà, Arbúcies, Rapitenca, Amposta, Tortosa, l'Ametlla de Mar, Ulldecona, Jesús i Maria, Alcanar, Benicarló, Ascó, Ebre Esc. Esportiva, Escola Delta, Salou.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)