3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Fran Carbia, un referent prematur

Fran Carbia queda com a únic davanter tot i que encara és juvenil

La marxa de Virgili li obre les portes de la titularitat de bat a bat

ENTRENADOR DE LA POBLA
«És un gran davanter. És jove i encara li falten coses, però estic segur que evolucionarà molt bé»
Fran Carbia
DAVANTER DE LA POBLA
«No m'esperava ser titular aquest any. Hi havia Virgili»

Encara no ha fet els 19 anys i ja és la referència ofensiva d'un dels principals aspirants a pujar a segona B. La seva qualitat, l'olfacte golejador i les circumstàncies l'han deixat com a únic davanter centre de la Pobla de Mafumet. Tot i que ja havia debutat amb el filial grana aquesta temporada ha estat ara, amb la marxa de Virgili al Nàstic, quan a Fran Carbia li ha arribat el protagonisme.

«No m'esperava ser titular aquest any. Ja hi havia Virgili i l'equip era molt competitiu», explica el jove davanter. Les seves principals qualitats, segons ell, són la «velocitat i la lluita» i tot i no ser gaire alt ja ha marcat de cap. El tarragoní, que va arribar com a infantil al Nàstic, fins ara ha disputat tretze partits amb la Pobla, set dels quals com a titular i ja ha fet tres gols. Aquest cap de setmana passat, el primer en què actuava sense Virgili al costat, es va reivindicar amb un gol. El seu entrenador, Kiko Ramírez, ja ha repetit en diverses ocasions que confia molt en ell, si bé encara ha de polir algunes coses: «Ara s'ha d'adaptar a tercera, madurar de manera coherent i tenir sort amb les lesions.» Ramírez considera que té potencial suficient per d'aquí a dos o tres anys poder fer el salt al primer equip «però primer la tercera li ha de quedar petita,» adverteix el tècnic, molt partidari que el jugador vagi pas a pas.


Kiko Ramírez

LA PARTICIPACIÓ

Partits jugats (titular):
13 (7)
Total minuts:
772
Total gols:
3 ORNADA PARTIT MINUTS (GOLS) 5 Manlleu-la Pobla 8' 11 El Masnou-la Pobla 34' 12 La Pobla-Gavà 74' (1) 15 Balaguer-la Pobla 90' 16 La Pobla-Terrassa 90' 20 La Pobla-Espanyol B 24' 23 Cornellà-La Pobla 90' 24 La Pobla-Manlleu 90' 25 Ascó-la Pobla 90' 27 Vilafranca-la Pobla 34' 28 La Pobla-Llagostera 29' (1) 29 Palamós-la Pobla 29' 30 Pobla-el Masnou 90' (1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)