Territorial

1a CATALANA

Derbi en hores baixes

La Rapitenca i el Tortosa arriben al duel en el pitjor moment del curs

La mala ratxa que passen ha fet que es replantegessin els objectius

La Rapitenca i el Tortosa protagonitzaran diumenge un derbi ebrenc amb moltes urgències. El partit de la màxima rivalitat arriba en un mal moment per als dos equips, que arrosseguen unes dinàmiques de resultats molt negatives en les últimes setmanes que els han fet replantejar el que queda de temporada.

Els rapitencs estan passant una mala ratxa que els ha portat a sumar tan sols 6 punts dels últims 24. Això els ha fet caure de la tercera posició a la sisena i s'han quedat a catorze punts de la zona d'ascens. A més, abans d'aquesta dinàmica, la Rapitenca només havia perdut un partit a la Devesa. Ara, sumen quatre derrotes consecutives a casa, les dues últimes contra equips de la zona baixa. Així doncs, quan semblava que els homes de Santi Palanca ho tenien tot a favor per lluitar per pujar de categoria, han vist com aquesta opció s'ha esvaït de cop i partir d'ara sembla que només aspiraran a quedar al més amunt possible.

Més delicada és la situació del Tortosa. El conjunt de Carlos Blanc ha tingut molts problemes durant tota la temporada per guanyar partits, però aquesta situació ha empitjorat en les darreres setmanes, ja que han guanyat només un partit dels últims set i dos dels darrers catorze. Això ha fet que els tortosins hagin anat perdent posicions a poc a poc fins a quedar instal·lats en el penúltim lloc, és a dir en plaça de descens. Per tant, en els deu partits que queden l'únic objectiu de l'equip serà lluitar per la salvació i no caure en la nova segona catalana, que s'estrenarà la temporada que ve.

LES DINÀMIQUES

Rapitenca JORNADA PARTIT RESULTAT 21 Rapitenca-Vic 0-1 22 Guíxols-Rapitenca 3-2 23 Rapitenca-St. Cristòfol 0-2 24 Ol. Can Fatjó-Rapitenca 2-3 25 Rapitenca-Olesa 0-1 26 Igualada-Rapitenca 0-2 27 Rapitenca-Blanes 0-1 28 Sants-Rapitenca 4-3
Tortosa JORNADA PARTIT RESULTAT 22 Tortosa-Vilassar 0-0 23 Peralada-Tortosa 2-1 24 Tortosa-Montcada 5-0 25 Santfeliuenc-Tortosa 4-0 26 Tortosa-Rubí 0-0 27 Gramenet B-Tortosa 1-1 28 Tortosa-Olot 0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)