Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

«Volia consistència i hem comès errades; és el que em preocupa»

«Ells n'han tingut prou amb poca pressió per fer-nos fer un joc massa directe»
«Hem de ser durs en l'autocrítica perquè no hem estat a l'altura del partit»

«Hem de ser realistes i pensar que la derrota és justa.» Així va començar Joan Carles Oliva la seva compareixença davant dels mitjans tarragonins desplaçats a Còrdova. «Ens han superat en quasi tot. Després del que havíem treballar durant la setmana no hem tingut les idees clares per executar-ho», va continuar explicant el tècnic del Nàstic, que va admetre que el seu equip no va estar mai còmode: «Quan hem tingut la pilota no hem estat bé i ells n'han tingut prou amb poca pressió dels seus dos puntes per fer-nos fer un joc massa directe i amb massa segona jugada. Són partits en què has de tenir la pilota i les idees clares per saber on podem fer mal, i no hem sigut capaços de fer-ho.» Per Oliva, el partit d'ahir ha de fer reflexionar molt als jugadors i a ell mateix –assegura que les conclusions que en treguin seran molt valuoses de cara a la permanència– i, en aquest sentit, afirma que han de ser durs en l'autocrítica perquè ahir no van estar a l'altura del partit.

Joan Carles Oliva creu que els seus jugadors haurien d'haver tingut «més intensitat en les pilotes dividides» i, sobretot, no haurien d'haver donat «facilitats a les accions del rival». «Volia consistència al darrere, però hem comès moltes errades. Això és el que més em preocupa. I per això el resultat es pot considerar curt», va admetre el tècnic. Oliva creu que el gol va canviar el partit. Abans, el Nàstic havia sabut sobreviure a uns primers minuts en què el Còrdova els va passar per sobre, però, a partir del gol –«sabíem que el primer gol seria clau», va recordar»– el partit es va posar molt favorable a l'equip andalús, «que juga còmode amb avantatge i al contraatac.


la clau


la lliçó

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)