L'Ascó veu minvades les seves esperances amb un final amarg contra el Manlleu (1-1)

Germán va avançar de penal l'Ascó, que va acabar cedint dos punts quan faltaven només quatre minuts

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Hem de valorar l'empat positivament i crec que encara continuem vius; hem fet un esforç molt gran i hem fregat la victòria»

ASCÓ

1

MANLLEU

1

ASCÓ:

Felip, Albert Viñas, Juan Antonio, Hèctor, Manu, Enric (Yuriy, 73'), Esteve, Frede, German (Pere Martínez, 89'), Mohe i Oriol Biarnés (Marc Alís, 88').

MANLLEU:

Franc, Masoliver, Archi, Cunill, Rude (Fortet, 65'), Putxi (Baruc, 67'), Crous (Romero, 59'), Gely, Aumatell, Criado i Planagumà.

GOLS:

1-0 (25') Germán, de penal. 1-1 (86') Aumatell.

ÀRBITRE:

Díaz Melero.
T.G.:
Als locals Albert Viñas, German i Esteve; als visitants Franc i Archi.

L'Ascó va veure com se li escapava una de les últimes oportunitats per aferrar-se a la salvació, ja que només va poder obtenir un punt contra el Manlleu, que va fer el gol de la igualada a quatre minuts del final.

Els de la Ribera d'Ebre, amb nou baixes, van avisar ben aviat i passat l'equador de la primera part, van trobar el premi amb un penal comès a Juan Antonio –el primer a favor del curs– que Germán va transformar. Felip, desbaratant una gran ocasió de Planagumà que va acabar amb una rematada al travesser de Crous, va permetre a l'Ascó arribar al descans manant en el marcador, tot i que també hauria pogut ampliar l'avantatge. En la segona part, el Manlleu quasi no va existir però després que Juan Antonio perdonés el 2-0, va empatar mitjançant Aumatell, després d'una sèrie de rebots a l'àrea. Planagumà fins i tot hauria pogut fer el gol del triomf visitant, però Felip el va evitar.