La Pobla es deixa dos punts en el tram final

ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'empat crec que és just però és una llàstima perquè teníem els tres punts i han marxat en l'última jugada»
«La clau per arribar a la fase d'ascens seran els partits de casa»

GAVÀ

2

LA POBLA DE MAFUMET

2

GAVÀ:

Adrià, Juan Carlos, Dani Iglesias, Toni Quiles (Aitor, 83'), Vivó, Boira, Patri (Caperucho, 72'), Eloi, Santi Triguero (Pere, 83'), Cervantes i Ezquerra.

LA POBLA DE MAFUMET:

Antonio David, Julio Rico, Vélez, Aleix Coch, Ñoño (Chechi, 54'), Cristino, Joel Coch, Boniquet (Oribe, 61'), Jordi Roca, Alfons (Denis Coch, 86') i Fran Carbia.

GOLS:

0-1 (44') Julio Rico. 1-1 (56') Vélez (en pròpia porteria). 1-2 (64') Fran Carbia. 2-2 (91') Cervantes, de penal.

ÀRBITRE:

Díaz Rubio.
T.G.:
Al visitant Ñoño.
T.V.:
Al visitant Cristino, per doble amonestació.

La Pobla de Mafumet va tenir el triomf a fregar però es va haver de conformar finalment amb un punt en empatar al camp del Gavà. Els homes de Kiko Ramírez van fer un partit molt seriós i es van avançar dues vegades en el marcador, però la mala sort i una decisió polèmica de l'àrbitre van impedir que aconseguissin els tres punts. Amb aquest empat, els homes de Kiko Ramírez es mantenen en la tercera posició.

El partit va començar amb molta intensitat en els primers minuts. L'intercanvi de cops es va aturar amb el gol visitant en un xut directe de falta de Julio Rico. En la segona part, l'empat va arribar en la primera ocasió de perill del Gavà gràcies a un refús en fals de Vélez. Però l'alegria a la Bòbila només va durar uns minuts. Totalment lliure de marcatge, Fran Carbia va fer l'1-2 en rematar de cap una centrada. Amb un Gavà bolcat al tram final del matx, els locals van aconseguir forçar un penal dubtós que Cervantes no va fallar.