Nàstic

1a CATALANA

L'Olot obté la victòria tot i fer un dels partits més grisos del curs (1-0)

Un gol de Robert al 72' després d'una bona acció d'Àlex, suficient

L'Olot va mostrar la seva cara més discreta ahir davant la Gimnàstica Iberiana, però la seva major qualitat va acabar-se imposant. Tot i la gris actuació, Robert va tornar a fer diana i va donar als olotins els tres punts al segon temps.

La primera part va ser un cúmul de despropòsits. La Gimnàstica Iberiana estava ben plantada al mig del camp i no tenia cap intenció de llançar-se a l'atac. L'Olot, afectat per les baixes de Roger i Arimany, no era capaç de fer tres passades seguides. Així doncs, el primer apropament a les àrees no arribaria fins al minut 37.

En l'inici del segon període tampoc hi va haver massa moviment, més enllà d'una falta directa picada per Berga que va sortir per sobre el travesser.

Àlex aporta frescor.

L'entrada de l'extrem Àlex a la banda garrotxina en substitució de Nwanknpa al minut 65 va ser clau perquè canviés el decorat del matx. Quan només feia set minuts que era sobre el terreny de joc va fabricar una jugada per la banda i va fer una bona centrada a Robert des del banderí de córner. El davanter no va fallar i va donar el gol de la victòria al seu equip.

Tot indicava que l'Olot milloraria amb el gol i aniria a la recerca del segon, però novament el matx es va aturar i va anar morint fins que es va arribar al xiulet final. Tres punts són tres punts, i l'Olot continua a bon ritme a la zona alta.

OLOT

1

GIMNÀSTICA IBERIANA

0

OLOT:

Reig, Freixa (Hereu, 76'), Berga, Juanjo, Edile, Abel, Ferran, Hostenc, Alonso (Robin, 87'), Nwanknpa (Àlex, 65') i Robert.

GIMNÀSTICA IBERIANA:

Albert, Jon Ander, Dani, Eric, Benja, Pere (Hermida, 50'), Adri, Guti (Fausto, 57'), Carlos, Amat i Àlex (Ronald, 83').

GOLS:

1-0 (72') Robert.

ÀRBITRE:

Héctor Robas Bondia.
T.G.:
Àlex i Guti (Iberiana).
T.V.:
cap.

PÚBLIC:

Uns 500 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)