Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

La marxa de Santi Palanca, avançada «per la desil·lusió»

Palanca ha de ser operat del maluc al maig, i a causa de la pèrdua d'objectius i de les cinc derrotes seguides a casa, ha decidit plegar ja

No és gaire habitual que un equip que va el sisè classificat, tot i tenir com a objectiu quedar entre els tres primers per pujar, i en què tant la directiva està satisfeta amb la feina de l'entrenador com al revés, vegi com el tècnic dimiteix. I per això va sorprendre la decisió de Santi Palanca en acabar el derbi de diumenge contra el Tortosa de posar fi a la seva etapa a la Rapitenca. El perquè és deu a un cúmul de circumstàncies, esportives i extraesportives, com explica el mateix tècnic: «Fa mesos vaig avisar la directiva que al mes de maig hauria de ser operat del maluc, i això, unit al fet que l'objectiu de l'ascens s'ha escapat i que tota la il·lusió de la primera volta s'ha convertit en desil·lusió ha provocat que hagi decidit plegar; jo, sense il·lusió, no vull treballar.» I és que el conjunt del Montsià ha passat de ser un clar aspirant a l'ascens a perdre gairebé totes les possibilitats, després d'haver sumat només 6 punts dels últims 27 possibles i d'encadenar cinc derrotes a la Devesa sense marcar cap gol. Palanca també va assenyalar que en els moments claus, l'equip no ha estat a l'altura: «Potser els jugadors han tingut por a competir i per molt que se'ls ha insistit, no han cregut que podien pujar; han demostrat que estaven capacitats, però el que ha passat en la segona volta no s'entén.»

Avui, una reunió definitiva.

Tot i que Palanca assegura que no canviarà d'opinió i que només està disposat a continuar unes setmanes «si el club té problemes per trobar un substitut», la directiva confia que el tècnic reflexioni i «no es deixi portar per una decisió en calent», com explica el president, Tomás José, que aquest vespre es reunirà amb Palanca. De tota manera, el màxim mandatari de la Rapitenca afirma: «Si ho té tan clar i està a disgust, ho haurem d'acceptar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)