3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'últim salvavides per a l'Ascó

L'Ascó ha de vèncer si vol seguir aspirant a la permanència

Els riberencs rebran l'Amposta, que també té necessitat de punts

Mauro Ravnich
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Crec que encara estem vius gràcies als resultats dels rivals directes d'aquest cap de setmana passat»
Jordi Fabregat
ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«L'Ascó s'ha d'aferrar al partit, perquè potser és la seva última oportunitat de salvació»

L'Ascó té aquest cap de setmana un partit gairebé a vida o mort si vol continuar aspirant a la permanència. Tot i que matemàticament no perdria la categoria si no fos capaç de guanyar el derbi contra l'Amposta, la salvació passaria a ser una utopia.

En el dia d'avui queden 21 punts per jugar, i els riberencs es troben a vuit punts del dissetè classificat, el Palamós, el primer equip que a hores d'ara obtindria la permanència. Dels set partits que queden, n'han de disputar quatre a casa contra rivals de la zona mitjana i baixa, i tres a fora –dos dels quals contra equips que aspiren a la fase d'ascens–. En les darreres temporades cap equip que es troba en una situació com la dels asconencs ha aconseguit mantenir-se, però això no resta empenta a un equip que en les darreres jornades ha millorat els seus registres com a local, en derrotar el Castelldefels (3-2) i quedar a les portes de fer el mateix contra el Manlleu (1-1). L'entrenador de l'Ascó, Mauro Ravnich, tot i perdre dos punts en els últims minuts, feia una valoració optimista de com havia anat la jornada i de les possibilitats de l'equip: «Crec que encara estem vius gràcies als resultats dels rivals directes d'aquest cap de setmana passat.»

De la importància del partit per als riberencs també n'és conscient el tècnic de l'Amposta, Jordi Fabregat. «Ells s'han d'aferrar al partit perquè potser és la seva última oportunitat de salvar-se», explica. Els ampostins gràcies a la seva victòria de diumenge passat contra el Balaguer han agafat una mica d'aire i s'han allunyat de les darreres places, però tot i això per a ells també té transcendència. En definitiva, que el derbi de la demarcació esdevé crucial per als dos conjunts en el seu objectiu de salvar la categoria en aquests darrers enfrontaments de lliga.

EL TRAM FINAL

JORNADA PARTIT POSICIÓ RIVAL 32 Ascó - Amposta 14è 33 Reus - Ascó 4t 34 Ascó - Vilafranca 10è 35 Llagostera - Ascó 1r 36 Ascó - Palamós 17è 37 El Masnou - Ascó 18è 38 Ascó - Gavà 12è
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)