Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

Palanca es fa enrere i decideix continuar a la banqueta de la Rapitenca

Santi Palanca, que diumenge va presentar la seva dimissió com a tècnic de la Rapitenca tot just acabar el derbi contra el Tortosa, continuarà finalment en el càrrec, després de la reunió mantinguda ahir amb la directiva del conjunt blau. L'entrenador tarragoní ja va avisar ahir que no deixaria tirat el club i veient les reticències de la directiva a buscar-li un substitut, continuarà ocupant la banqueta fins al maig, quan té previst operar-se el maluc.

El president de l'entitat, Tomás José, que enguany acaba el seu mandat, celebra que Palanca hagi acabat reflexionant sobre «una decisió presa en calent» i el tècnic, tot i que no creu que s'hagués precipitat anunciant la seva marxa, assegura que sempre ha estat en mans del club i que la confiança que ha rebut també ha estat clau: «Considerava que la meva tasca havia acabat, però no perquè estigués malament amb la directiva o l'equip; i com que ni m'han buscat un relleu, no podia marxar així.»

Acabarà Òscar Rojals.

Palanca continuarà dirigint la Rapitenca fins que hagi de passar per la sala d'operacions el 12 de maig i a partir d'aleshores, durant les últimes quatre jornades, qui es farà càrrec de l'equip serà l'actual segon entrenador Òscar Rojals, que ha acompanyat Palanca a les banquetes els últims anys.


El tècnic dirigirà l'equip fins al maig, quan s'operarà, i el curs l'acabarà Òscar Rojals

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)