3a divisió FEF

Derbi d'urgències

L'Ascó i l'Amposta s'enfronten en un duel en què els cal puntuar per aspirar a una permanència que tenen a l'horitzó

L'Ascó rep aquest migdia la visita de l'Amposta en el derbi de les terres de l'Ebre a tercera divisió. Un enfrontament que agafa a tots dos equips amb urgències pel que fa a punts, tot i que qui més els necessita és l'Ascó de Mauro Ravnich, sobretot després de l'empat contra el Manlleu (1-1) que va cedir el conjunt riberenc en els últims minuts de partit. Ara mateix els de la Ribera d'Ebre es troben a vuit punts de la permanència, i una derrota podria suposar un descens gairebé virtual.

L'Amposta també té necessitat d'obtenir punts per continuar lluitant per la permanència. La victòria de la setmana passada contra el Balaguer (4-0) ha donat confiança a un equip que tota la temporada ha anat arrossegant un grapat de baixes, cosa que ha perjudicat el potencial del bloc. Per al partit, el tècnic, Jordi Fabregat, no podrà disposarà de Moha, Becerra, Gerard, Sandu i Òscar, tots lesionats. La nota positiva és la presència de Yélamos, que ja ha complert el partit de sanció. Pel que fa a l'Ascó, Luis Garcia –sancionat–, Cristian i Xavi Tosas –lesionats– no podran jugar. Ravnich, però, sí que tindrà Hèctor Besora, José Ramon, Xavi Gràcia i Yuriy, ja recuperat. Isma i Hamid seran dubte fins a última hora. Cal recordar que en l'anada tots dos equips van empatar a un gol.


Una derrota deixaria l'Ascó molt a prop de primera catalana

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)