Figo, Eloi, Pau de Haro, Marc Raventós, Raúl, Víctor Ortiz (Escani, 89'), Guzmán, Vivi, Gallego (Aleix Martí, 58'), Blas (Ayoub, 55') i Saddik (Valentín, 78').

Salguero (Marc, 90'), Martorell (Ros, 88'), Armengol, Dani, Alberto, Ferri, Dani Garcia, Juli (Raúl, 70'), Ignasi, Albert (Giró, 80') i Àlex.

1-0 (63') A. Martí. 2-0 (87') Valentín.

ÀRBITRE:

López Carballo.
T.G.:
Als locals Figo, Eloi, Pau de Haro, Marc Raventós, Ayoub i Saddik; i als visitants Martorell, Armengol, Alberto, Juli, Ignasi i Alberto.

El Reddis es va imposar al Catllar, que continuarà cuer, en un partit intens per 2-0. La primera part va ser igualada i només Guzmán va ser a prop del gol. En el segon temps els locals van ser més bons i en el minut 63 una bona jugada de Víctor Ortiz la va culminar Aleix Martí, que havia acabat d'entrar en el terreny de joc. En els darrers minuts, Valentín va fer la sentència en una bona jugada.