Nàstic

Fernando Morán podria estar un mínim d'un mes de baixa

Avui se li faran més proves però tot apunta que té un arrencament als adductors

Joan Carles Oliva pot tenir un greu problema en aquest final de temporada si avui es confirma que Fernando Morán, un dels homes més importants de l'equip –si no el que més–, ha d'estar almenys un mes de baixa. El migcampista madrileny es va lesionar als adductors de la cama esquerra en la primera mitja hora del partit de dissabte contra el Tenerife i ràpidament va demanar el canvi i va ser substituït per Álvaro Rey. Tot i que les primeres previsions en acabar el matx apuntaven a una distensió als adductors, ahir les proves que se li van fer indicaven que podria tenir un arrencament. Avui se li farà una ressonància magnètica per acabar de dictaminar l'abast exacte de la lesió.

Si finalment ha d'estar allunyat dels terrenys de joc al voltant d'un mes, Morán es perdria els propers compromisos a domicili contra l'Elx i l'Osca, el duel al Nou Estadi contra l'Alcorcón i la visita al camp del Vila-real B. Més enllà, el Nàstic rebrà el Granada i viatjarà a Huelva per enfrontar-se al Recreativo. Dissabte, després de lesionar-se Morán, va ser Felipe Sanchón el que va ocupar el seu lloc –fins aleshores estava jugant a la banda dreta– mentre que en la segona part, amb l'entrada d'Eloy Gila per Delporte, va ser l'ex del Gramenet el que es va moure en posicions més centrades. Així, i tot i la possible pèrdua d'un home clau en l'engranatge grana, Oliva, que dissabte va deixar fora de la convocatòria jugadors com Rubén Navarro o Gerardo per decisió tècnica, té encara molt on escollir per suplir la possible absència de Morán.

Només s'ha perdut sis partits en les dues últimes temporades

X.S.

Des que va arribar al Nàstic, Morán ha estat un dels jugadors més regulars i que han donat més nivell. En aquestes gairebé dues temporades vestint de grana només s'ha perdut sis partits, tres el curs passat i tres més aquest. Aquesta temporada, Morán no va jugar en la tercera jornada a Salamanca (1-0) ni en la quarta contra el Rayo (0-1) per culpa d'una fissura en un dit del peu esquerre. L'últim partit que es va perdre va ser en la jornada 27 al camp del Xerez (1-2) per acumulació de targetes, després de veure la cinquena, per protestar, contra el Celta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)