Més futbol

1a CATALANA

VILASSAR DE MAR-OLOT

L'Olot no falla contra el Vilassar de Mar i se situa líder

L'Olot va superar el Vilassar i va aprofitar una ensopegada del Vic per escalar fins ala primera posició

L'Olot es va convertir ahir en el nou líder de la categoria, després de derrotar un Vilassar de Mar molt seriós, gràcies a l'empat del Vic al camp del Sants. Els dos conjunts van sortir a buscar el triomf i els locals van agafar ben aviat les regnes del matx. Però els visitants es van avançar amb un gol en el minut 18, quan Dani Alonso va encarar el porter Víctor en un possible fora de joc molt protestat pels jugadors locals. El Vilassar va tornar a dominar tot i uns minuts de desconcert.

Després de la represa, Xavili va aconseguir l'empat en una rematada de cap esplèndida que va entrar per l'escaire del porter Reig. Amb l'empat, els maresmencs es trobaven molt còmodes al terreny de joc, però es va trobar amb la segona diana d'Alonso en un contraatac. Amb el Vilassar bolcat sobre la porteria olotina, Nwankpa va sentenciar en l'enèsim contraatac dels visitants.

VILASSAR DE MAR
1
OLOT
3
VILASSAR DE MAR:
Víctor, Antonio, Litus, Ballús, Carmona, Edu, Xavili, Mendoza (Ivan, 68'), Ariño (Maikel, 79'), Marcial (Rodri, 77') i Isaac.
OLOT:
Reig, Freixa, Berga, Juanjo, Edile, Hereu (Alex, 52'), Adel, Ferran, Hostechs (Villaplana, 85'), Dani Alonso i Robert (Nwankpa, 54').
GOLS:
0-1 (18') Dani Alonso. 1-1 (50') Xavili. 1-2 (75') Dani Alonso. 1-3 (93') Nwankpa.