3a DIVISIÓ

Un punt per seguir somiant

La Pobla salva un empat en els últims minuts contra un Prat que va acabar amb deu

El filial grana pateix en el primer temps, però en els darrers minuts hauria pogut vèncer

ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'equip ha sortit amb por, però hem millorat i hem sabut recuperar-nos contra un rival directe»
«Ens ha faltat el desequilibri final per crear més ocasions de gol»

La Pobla de Mafumet va patir de valent per sumar un punt que pot acabar sent molt valuós a final de temporada després d'empatar a un gol davant del Prat. Els de Kiko Ramírez van ser dominats en la primera part pels barcelonins, que es van avançar tot just començar la segona part. La rigorosa expulsió de Mechi va permetre als poblencs tenir la possessió de la pilota i en el tram final empatar el partit. Amb aquest punt, la Pobla continua en el segon lloc, ja que la resta de rivals de la part alta tampoc van vèncer.

L'enfrontament va començar amb un Prat molt ben posicionat sobre el terreny de joc que no deixava sortir la Pobla amb la pilota controlada. Als barcelonins, tot i dominar, els faltava frescor per crear oportunitats i buscaven un futbol directe que no els acabava de funcionar. A partir de la mitja hora els locals van millorar, però només van ser capaços de generar una ocasió de Fran Carbia que el porter Toni va atrapar amb seguretat.

El segon temps va començar de la pitjor manera possible. En un córner, Àlex Pérez rematava impecablement i feia el 0-1 (47'). Poc ho va poder celebrar el Prat, ja que dos minuts després el col·legiat expulsava Mechi amb targeta vermella directa per una suposada agressió sobre Julio Rico. Amb superioritat numèrica, la Pobla va millorar contra un Prat que esperava la seva opció al contraatac. En els darrers minuts, els poblencs es van abocar a l'àrea rival i en un servei de falta de Ton Alcover, Julio Rico va empatar, fent el seu setè gol de la temporada. En els últims minuts, la Pobla va buscar una remuntada que no es va concretar.