Nàstic

Poca salsa al Nou Estadi

El Nàstic és, al mateix temps, el local menys golejador i el menys golejat

5
PARTITS
han acabat amb 0-0 al Nou Estadi.

El Nàstic és el millor i el pitjor en un mateix apartat: els gols a casa. L'equip grana és el que ha rebut menys gols com a local (10 en 17 partits), però també és el que n'ha marcat menys (13 en 17 partits). Per tant, els espectadors del Nou Estadi de Tarragona són els que menys gols han vist en directe de la categoria (23). A més, en cinc partits –les visites de l'Elx, l'Osca, el Recreativo, el Ponferradina i Las Palmas– han tornat cap a casa sense haver vist cap gol. Al seu terreny de joc, el Nàstic no ha fet mai més de dos gols en un partit ni n'ha rebut mai més de dos. Només ha marcat dos gols a casa contra el Girona, el Salamanca i el Cartagena (2-0 en els tres casos) i només el Xerez (0-2), el Vila-real B (1-2) i el Celta (1-2) han fet dos gols al Nou Estadi. Els gols van molt cars a Tarragona, tenint en compte, a més, que el Nàstic és un dels equips que ha disputat més partits a casa seva.

El Nàstic comparteix la llista d'equips menys golejadors a casa amb els rivals de la zona baixa de la classificació, com l'Albacete, el Ponferradina i el Salamanca, mentre que en la llista de millors defenses locals hi ha equips que es basen en els partits com a local –l'Osca i l'Alcorcón– i els conjunts de la zona alta de la classificació, com el Rayo Vallecano, el Barça B i el Granada. Dels deu partit que li falten al Nàstic, només quatre són al Nou Estadi, de manera que ho té bé per mantenir les bones xifres defensives, però haurà de forçar la màquina per millorar les ofensives. L'Alcorcón, el Granada, el Betis i l'Albacete són els equips que han de passar per Tarragona.

COM A LOCALS

Els menys golejadors
EQUIP
GOLS (PARTITS)
Nàstic
13
(17)
Albacete
14
(16)
Ponferradina
16
(16)
Salamanca
16
(15)
Osca
17
(17)
Tenerife
17
(16)
Vila-real B
18
(17)
Recreativo
19
(16)
Elx
20
(16)
Xerez
20
(16)
Els menys golejats
EQUIP
GOLS (PARTITS)
Nàstic
10
(17)
Osca
11
(17)
Rayo Vallecano
11
(15)
Alcorcón
12
(17)
Barça B
12
(16)
Granada
12
(16)
Recreativo
12
(16)
Girona
12
(15)
Betis
14
(16)
Celta
14
(15)

A fora, dues golejades per espatllar les xifres

J.J.

Les xifres defensives del Nàstic a camp contrari no són dolentes, ja que ha rebut 25 gols en 15 partits, una estadística que milloren onze equips. De tota manera, aquests números serien molt millors si no hagués estat per les golejades rebudes al camp del Granada (6-1) i al del Barça B (4-0). Sense aquestes dues golejades, el Nàstic s'aproparia a les dades dels equips menys golejats a camp contrari, que són l'Elx (13 gols), el Celta (16), el Betis (17) i el Recreativo (17). Pel que fa als gols a favor a camp contrari, el Nàstic n'ha marcat 13 –els mateixos que a casa– i només supera cinc equips en aquest apartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)