3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

La millor ratxa de la Pobla de Mafumet

L'empat de diumenge contra el Prat va permetre a la Pobla de Mafumet escalar fins a la segona posició de la classificació i encadenar per primera vegada aquesta temporada cinc jornades sense perdre. Fins ara, el filial grana només havia estat capaç d'estar un màxim de quatre jornades consecutives sense perdre. Ho havia fet en dues ocasions, entre les jornades 5 i 8, en què va obtenir 8 punts dels 12 possibles, i entre les jornades 10 i 14, amb 10 dels 12 punts possibles.

Ara, dels últims cinc partits jugats, la Pobla de Mafumet n'ha guanyat tres –de manera consecutiva contra el Llagostera (3-0), el Palamós (0-1) i el Masnou (3-1)– i n'ha empatat dos, els dos últims, contra el Gavà (2-2) i el Prat (1-1), diumenge passat. Per tant, en aquests partits l'equip poblenc ha aconseguit 11 dels 15 punts en joc. El conjunt de Kiko Ramírez, que assegura que «alguns jugadors encara poden rendir més», no estava tan amunt des de la tretzena jornada, quan va arribar a liderar la classificació. La Pobla només manté, però, un punt de marge sobre el cinquè classificat, l'Europa.


Per primera vegada, l'equip de Kiko Ramírez ha encadenat cinc partits sense perdre

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)