3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Feina feta no té destorb

El Llagostera tindrà mitja fase d'ascens al sac si venç el Cornellà

Alsina fa pocs canvis en el duel entre els equips més golejadors

Amb el 0-5 al camp del Castelldefels, el Llagostera ha tornat a demostrar que hi ha pocs reptes lluny del seu abast. L'exhibició ofensiva als Canyars, on només havia guanyat la Pobla de Mafumet (0-2), ha deixat el Llagostera més distanciat que mai dels seus perseguidors. Líder amb 8 punts més que el segon, la Pobla de Mafumet, el conjunt d'Oriol Alsina té avui la possibilitat de garantir-se mig bitllet per a la fase d'ascens a segona B. El Cornellà, el rival d'avui (a les 5), té 11 punts menys i superar-lo donaria al Llagostera «la classificació virtual» per al play-off. I és que feina feta no té destorb.

Alsina diu que el Llagostera es marca objectius de mica en mica. El primer, la salvació, és al sac i ben lligat; pel segon, la fase d'ascens, falta molt poc. Més endavant, avança el tècnic i director esportiu del Llagostera, l'equip buscarà el títol de lliga i, si manté l'actual nivell, es podrà plantejar l'ascens a segona B. «Pas a pas», diu el tècnic.

Avui sobre el terreny de joc es veuran les cares els dos equips més golejadors. Tant el Llagostera com el Cornellà han marcat 52 gols i Alsina destaca la fortalesa del rival en l'estratègia. El defensa Melo és el pitxitxi del Cornellà amb 15 gols, dels quals ha marcat set de penal. Després del 0-5, Alsina podria repetir l'onze dels Canyars, tot i recuperar el defensa Aimar.

Alsina diu que el poble està «revolucionat» per la marxa de l'equip, que busca el quart triomf consecutiu. El tècnic espera que avui hi hagi una bona entrada al camp. Tot i la coincidència horària amb el Madrid, Alsina creu que els aficionats que vagin al camp xalaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)