3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

REUS-ASCÓ

Un duel desigual

El Reus i l'Ascó, el menys i el més golejat, es veuran les cares

Els reusencs reben, de mitjana, un gol menys que el seu rival

Reus
Ascó

El Reus i l'Ascó s'enfrontaran diumenge en un partit, a priori, molt desequilibrat defensivament. Els reusencs són l'equip que menys gols reben, mentre que els riberencs són els que més n'encaixen.

En les 32 jornades que s'han disputat, els roig-i-negres han rebut 24 gols, cosa que suposa una mitjana de 0,75 gols per partit. La clau és una defensa molt consolidada, amb dos centrals de referència com són Ferran i Sangrà, que ho han jugat pràcticament tot. A més, l'estil de joc del Reus també hi ajuda, ja que volen jugar la pilota i pressionen molt amunt quan no la tenen. Tot i això, no s'ha de restar mèrit a Àngel, que en alguns partits ha tingut intervencions destacades, cosa que li ha valgut per ser el Zamora de la lliga.

En la situació oposada hi ha l'Ascó. Els riberencs fins ara han encaixat 57 gols, 33 més que el seu rival de diumenge. De mitjana, doncs, encaixen un gol més que el Reus (1,78 versus 0,75), una diferència que explica la situació dels dos equips en la classificació: uns lluiten per pujar i els altres són molt a prop de consumar el descens.

LES XIFRES

Partits i gols rebuts:
32, 24
Gols rebuts / partit:
0,75
Partits i gols rebuts:
32, 57
Gols rebuts / partit:
1,78
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)