3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

La Pobla vol trencar el malefici de Vilanova

La Pobla de Mafumet visita aquesta tarda (17 h) l'estadi dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú amb la intenció de guanyar-hi per primera vegada. En les tres vegades que hi han anat, els poblencs han sumat dos empats i una derrota. Un triomf els permetria mantenir-se en la segona posició i allargar la millor ratxa de la temporada, que ara per ara és de cinc partits sense perdre.

Els homes de Kiko Ramírez es trobaran un equip tocat, després que hagi perdut contra el Terrassa a casa fa dues setmanes i en la darrera jornada al camp del cuer, el Premià. Aquestes ensopegades han fet que els del Garraf s'hagin vist immersos una altra vegada en la lluita per evitar el descens. L'entrenador de la Pobla considera que guanyar seria «fer un pas molt important per entrar a la zona de fase d'ascens». Ramírez espera poder aprofitar l'ànsia que pugui tenir el Vilanova, ja que s'han d'aferrar als partits com a locals per salvar-se, ja que els queden tres sortides molt complicades als camps de l'Europa, la Muntanyesa i el Cornellà. La Pobla podrà tornar a disposar de Ñoño, recuperat de la lesió, i Cristino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)