Territorial

Un empat que no atura la crisi de la Rapitenca

La Rapitenca va deixar escapar dos punts en els últims minuts a la Devesa contra el Vilassar

RAPITENCA

1

VILASSAR

1

RAPITENCA:

Raúl, Joab, Puig, Mario (Subi, 68'), Edgar, Cristian (Felipe, 75'), Grau, Kuki, Hugo, Callarisa (Parra, 69') i Gilabert.

VILASSAR:

Rafa, Antonio (Marcial, 45'), Litus, Bayus, Carmona, Edu, Xavili, Mendoza, Maikel (Rodri, 48'), Isaac i Ariño (Cobo, 78').

GOLS:

1-0 (23') Carlos Gilabert, de penal. 1-1 (87') Edu.

ÀRBITRE:

Gutiérrez Herráiz.
T.G.:
Puig i Hugo; Bayus, Carmona i Mendoza.
T.V.:
cap.

PÚBLIC:

Uns 150 espectadors.

La Rapitenca va tornar a fallar a casa i no va passar de l'empat davant del Vilassar, perdent així l'oportunitat de passar-lo a la classificació. L'afició de la Devesa, que ja va rebre l'equip de Santi Palanca amb xiulets, el va acomiadar de la mateixa manera, després que en els últims minuts s'escapessin dos punts.

Tot i i un ensurt al començament del partit amb un xut al pal del visitant Ariño, van ser els blaus els que es van posar per davant al marcador gràcies a un penal provocat i transformat per Carlos Gilabert, en l'equador del primer temps. La Rapitenca podia haver ampliat l'avantatge amb dues clares ocasions, però Callarisa i Hugo, van ser massa egoistes i no van veure els seus companys, sols.

En la segona part, la bona imatge de la Rapitenca es va diluir ja que, tret d'un penal molt clar comès sobre Gilabert, no va fer res més. Tampoc ho va fer el Vilassar, que es va trobar amb un gol afortunat i a pilota aturada quan faltaven tres minuts, obra d'Edu de cap en rematar una falta, que li permet esgarrapar un punt i portar la indignació a la Devesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)