Més futbol

El Tàrrega manté el coixí de cinc punts

El conjunt lleidatà derrota per la mínima un combatiu Olesa i fa un pas més cap a l'ascens

El Tàrrega va sumar un triomf molt important contra l'Olesa una setmana abans de visitar el quart classificat, el Rubí, en un partit que podria acabar de dilucidar el tercer i últim lloc que dóna dret a l'ascens. Ahir, el Tàrrega va tenir força problemes per doblegar l'Olesa, que es va mostrar com un rival combatiu. En el primer minut de partit, els homes d'Edu March es van avançar gràcies a un penal transformat per Marc Carballo. El mateix jugador local va repetir en l'inici de la segona meitat. L'Olesa, que va donar una bona imatge en general, només va poder escurçar la distància ja en el temps afegit del partit.

TÀRREGA
2
OLESA
1
TÀRREGA:
Chiné, Alberto, Font (Pacheco, 90'), Dennis, Roca, Marc Carballo, Vendrell (Kiko, 75'), Juande, Castellana (Rey, 85'), Rafa i Pijuán.
OLESA DE MONTSERRAT:
Coca, Guarch, Arguisuelas, Dennis, Àlex Ros (Manolo, 45'), Uri, Johny (Charly, 70'), Sergi Solé, Peque (Pau, 65'), Àlex Rosa i Fité.
GOLS:
1-0 (1') Marc Carballo, de penal. 2-0 (53') Marc Carballo. 2-1 (91') Sergi Solé.
ÀRBITRE:
Enrique Leoz.
T.G.:
Va amonestar els locals Font, Dennis, Roca, Marc Carballo, Vendrell, Pijuán i el tècnic Edu March, i els visitants Dennis i Fité.