3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Un altre punt per continuar ben situat

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'empat crec que és just. Seguim en zona de fase d'ascens, que és important»
«Estic molt orgullós de tot l'equip. Durant tota la temporada ha mostrat una gran entrega i ha fet un gran desgast»

VILANOVA

2

POBLA DE MAFUMET

2

VILANOVA:

Mario León, Kiki, Valldosera, Sergi Pérez, Sergi Díaz, Mañosa, Marcos García, Pitu (Aleix, 89'), Acosta (Forzinetti, 55'), Cristian i Carlitos (Gascon, 90')

POBLA DE MAFUMET:

Antonio David, Julio Rico, Aleix Coch, Vélez, Ñoño, Joel, Cristino (Sergio Yuste, 89'), Jordi Roca (Ton, 72'), Alfons (Oribe, 62'), Boniquet i Fran Carbia.

GOLS:

1-0 (9') Cristian. 1-1 (44') Aleix Coch. 1-2 (47') Boniquet. 2-2 (58') Mañosa.

ÀRBITRE:

Cano Gázquez.
T.G.:
als locals Carlitos i Sergi Pérez; i als visitants Aleix Coch, Jordi Roca i Ñoño.

La Pobla de Mafumet va sumar ahir un punt al camp del Vilanova que li permet seguir en zona de fase d'ascens. Tot i no fer el millor partit de la temporada, els de Kiko Ramírez es van saber sobreposar al gol inicial dels del Garraf, tot i que pocs minuts després van veure com els empataven un partit que tenien encarrilat. El filial grana no va acabar content amb l'àrbitre, ja que va reclamar una falta en l'acció prèvia al primer gol vilanoví i un penal a favor que hauria pogut suposar l'1-3. Amb tot, els de Kiko Ramírez baixen fins a la quarta posició, però els queden tres partits a casa dels cinc que resten per acabar la lliga.

El Vilanova es va avançar amb un golàs de Cristian Fernández. El mateix Cristian va perdonar el segon (17'), però la Pobla va reaccionar controlant el joc i empatant al límit del descans amb un gol d'Aleix Coch. Només començar el segon temps, Boniquet va aprofitar una errada local per fer l'1-2. En el 58', Mañosa va fer l'empat definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)