Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Ni Moha hi troba excusa

El migcampista del Girona explica que va respondre a un insult de Lequi i se'n penedeix

L'àrbitre entén que el marroquí es dirigia a ell i el càstig podria ser de més d'un partit

«Moha» el-Yaagoubi
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
«He entrat al joc del rival com si fos un nen. He perjudicat l'equip i m'he sentit molt malament»
«És un error greu per part meva. Faria marxa enrere i ho eliminaria, però com que no pot ser intento treure-m'ho del cap»
«Els partits que em caiguin seran ben rebuts perquè el que he fet no està bé»
3
EXPULSIONS
de Moha en dues temporades en el Girona

Set minuts després d'ensenyar una targeta groga discutible a Moha, Carlos del Cerro Grande va córrer cap al marroquí i el va expulsar. No havia fet cap entrada ni s'havia guanyat la segona groga, perquè l'àrbitre li va ensenyar la vermella directa. Alguna cosa havia dit Moha, que no tenia el seu millor dia i va acabar d'espatllar-lo amb una acció greu que va perjudicar el Girona (55'). Tal com va reflectir l'acta arbitral i va reconèixer ell mateix al final del partit, va ser expulsat per un insult. Les dues versions divergeixen en un matís –Moha sosté que insultava Lequi, i l'àrbitre es va donar per al·ludit–, que no hauria canviat la vermella, però que pot acabar derivant cap a un càstig més dur.

«He entrat en els comentaris d'un rival i he contestat d'una manera fora de lloc», va explicar Moha, que va voler deixar molt clar que no tenia excusa. «Podria haver perjudicat molt més l'equip, i me'n penedeixo; encara sort que hem aconseguit un punt i estic satisfet perquè l'equip ha plantat cara», va reflexiona. Moha continuava molest amb el central Lequi: «Si me l'hagués trobat al final, potser no m'hauria disculpat i hauríem acabat d'una altra manera». Va admetre, però, que havia caigut en el parany «com si fos un nen».

L'expulsió va fer treballar més del compte el Girona, però els jugadors van disculpar el seu company després, «No passa res, tots cometem errors; a Moha tots el coneixem, i és un fenomen», va dir Jandro. Ángel fins i tot va dir que la vermella havia estat massa càstig: «Fa un comentari sense mala intenció». El marroquí havia estat expulsat per Jaime Latre en la segona jornada, a Tarragona, per una puntada de peu a Álex Cruz. El comitè, però, va convertir la vermella en groga. La temporada passada, va ser expulsat a Múrcia, per llançar una ampolla des de la banqueta.

L'ACTA ARBITRAL

Expulsions:
«En el minut 55, Moha és expulsat pel següent motiu: per dirigir-se a mi, després de reclamar-me una falta, en els següents termes: 'La puta de la teva mare'»

Vilaró: «No li ho aprovo; això no ho pot fer»

El president del Girona, Ramon Vilaró, va ser crític amb l'acció de Moha que li va costar l'expulsió: «No veig bé el que ha fet; no li ho aprovo; ha fet molt malament». Vilaró desconeixia si al marroquí l'havien afectat els nervis o el cansament. «Ell sabrà quin és el seu estat d'humor o físic, però realment no hi trobo cap explicació; és un jugador veterà i això no ho pot fer», hi va afegir. El president va apuntar que l'expulsió els havia condicionat. «No hem estat del tot fins i hem acabat esgotats, però hem aconseguit un punt que és prou bo», va sentenciar.

Moha i Bautista, sancionats contra l'Elx

No només Moha es perdrà el pròxim partit del Girona, dissabte a Montilivi contra l'Elx. L'altre jugador que ahir va jugar a l'esquerra, el lateral Dani Bautista, també serà sancionat, en el seu cas per acumulació de grogues. El sevillà, exclòs de la convocatòria contra el Ponferradina, va veure la quarta targeta groga en la 27a jornada, al camp del Vila-real B. Des d'aquell dia, havia resistit quatre partits sencers sense veure la cinquena. Dissabte, Agné recuperarà l'altre lateral –Jose estava sancionat ahir– i probablement tornarà a situar Migue a l'esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)