3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Trajectòries paral·leles

El Reus ha perdut un partit dels últims onze i la Pobla n'acumula sis sense conèixer la derrota

Cap dels dos ha caigut aquest any com a local i s'han situat regularment entre els millors

Es podria dir que aquest any 2011 el Reus i la Pobla de Mafumet estan tenint una evolució molt similar. Uns i altres estan fent una molt bona segona volta que els ha portat a situar-se en zona de fase d'ascens i ser dos dels màxims candidats a quedar entre els quatre primers al final de la temporada.

Una de les principals raons per pensar-ho és la bona dinàmica que tenen actualment. El Reus tan sols ha perdut un partit en les darreres onze jornades, de les quals set han estat victòries. Això els ha permès tornar a la zona alta després d'un nefast mes de gener que va enviar-los a la novena posició i que gairebé amb tota seguretat els acabarà costant la primera plaça. Aquest sotrac és l'única taca d'un equip que s'ha sabut sobreposar a tots els problemes que li han anat apareixent i que ha estat quinze jornades entre els millors. La clau dels roig-i-negres ha estat la solidesa defensiva –són els menys golejats– i sobretot el bon paper en els partits de casa, on només han perdut una vegada en tota la temporada –cap en la segona volta.

Tampoc coneix la derrota com a local el 2011 la Pobla de Mafumet. Els de Kiko Ramírez han sumat 25 punts que els han servit per ocupar places de fase d'ascens en les darreres cinc jornades. De tota manera, s'ha de destacar que el filial grana ha estat molt regular des de bon començament i que fins i tot va ser líder durant dues setmanes en el primer terç de la competició. En total han estat entre els quatre millors setze jornades, més sovint en la segona volta. La seva dinàmica els és favorable, tot i que no han passat de l'empat en els tres últims xocs. A favor, però, tenen el calendari, ja que fins al final de la temporada només tenen un enfrontament contra un rival directe i disputaran tres partits com a locals.

ELS REGISTRES

Reus
Posició, punts:
2n, 56 punts
Jornades en fase d'ascens:
15
2a volta:
7 victòries, 4 empats i 3 derrotes
Partits sense perdre a casa:
7
Pobla de Mafumet
Posició, punts:
4t, 55 punts
Jornades en fase d'ascens:
16
2a volta:
7 victòries, 4 empats i 3 derrotes
Partits sense perdre a casa:
7
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)