3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

El Reus, en totes les apostes

Els entrenadors dels equips que lluiten per ser a la fase d'ascens fan les seves travesses

El Llagostera és el candidat unànime al títol iels tècnics també confien en els roig-i-negres

La recta final de la temporada regular a tercera arrenca aquest cap de setmana. Queden cinc jornades i la d'enguany està sent la lliga més igualada dels últims temps. Fins a nou equips tenen opcions reals de ser a la fase d'ascens per aspirar a jugar a segona B el curs que ve, i fa la impressió que gairebé tot es decidirà en l'última jornada. L'escenari, doncs, és molt obert i l'opinió dels tècnics pot ajudar a donar una mica de llum a la qüestió.

Com és normal, hi ha discrepàncies en l'elecció, però també hi ha algunes coincidències. La més visible és la que fa referència al Llagostera, al qual tots els entrenadors veuen com el campió. Els set punts de marge respecte al segon classificat a falta de 15 punts per disputar i la solidesa que ha mostrat l'equip durant tota la temporada són raons de pes per pensar-ho. L'entrenador dels gironins, Oriol Alsina, es decanta pel seu equip: «Crec en els meus jugadors.» També raona el perquè de la resta de la tria: «El Reus té bona plantilla i manté el bloc de l'any passat. La Muntanyesa ha fet una gran feina tot l'any i l'Europa també hi accedirà perquè té el millor entrenador de la categoria, Pedro Dólera, i té un partit decisiu en l'última jornada a casa contra la Pobla de Mafumet», explica.

El Reus apareix en tots els pronòstics excepte en el de Miguel López (Prat), que només ha volgut mullar-se pel Llagostera, ja que la resta d'equips «estan molt igualats i tenint en compte que encara queden 15 punts, no hi ha res clar». Una opinió compartida per la resta de tècnics, que, de tota manera, confien en els del Baix Camp. «Nosaltres estem bé, amb bona dinàmica. El Llagostera és força evident i les dues altres places ballen molt,» opina Santi Castillejo, l'entrenador del Reus. També apareix en algunes travesses la Pobla de Mafumet. El seu tècnic, Kiko Ramírez, explica: «El que perdi un partit se li complicarà molt. Nosaltres estem sent molt competitius i tinc molta confiança en els meus jugadors,» comenta.

Finalment, Miki Carrillo, entrenador de la Muntanyesa, explica: «El final de la temporada serà complicat però a la vegada divertit i molt emocionant perquè tots tenim moltes possibilitats.» Així doncs, la diversió i el patiment estan més que assegurats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)