Nàstic

L'empat del Nàstic a Osca, suficient per mantenir-se igual

El Nàstic és l'únic dels cinc equips implicats en el descens que ha sumat aquesta jornada

Tot i el pobre bagatge obtingut en les dues sortides seguides a Elx i Osca, el coixí de punts és el mateix

4
PUNTS
separen el Nàstic dels llocs de descens; és la mateixa distància de fa dues setmanes

El Nàstic només va poder empatar dissabte al camp de l'Osca, però la jornada ha acabat sent molt propícia per als seus interessos ja que és l'únic dels cinc equips implicats ara mateix en la lluita per evitar el descens que ha aconseguit puntuar aquest cap de setmana. Dissabte, Las Palmas ja va donar una mà als grana derrotant el Salamanca, mentre que, com era previsible, el cuer, el Ponferradina, va perdre davant el segon classificat, el Rayo Vallecano. I ahir, tot va tornar a anar rodat ja que el Tenerife va perdre en els minuts finals al camp de l'Alcorcón i l'Albacete també va caure, a casa contra el Celta. Així, el punt obtingut a El Alcoraz ha permès el Nàstic ampliar de tres a quatre punts el marge de punts amb les posicions de descens.

Aquesta distància de 4 punts respecte al Salamanca, que és el seu immediat perseguidor, és la mateixa que tenia el conjunt de Joan Carles Oliva fa dues setmanes, abans d'afrontar un tram de calendari que es presentava força complicat, amb dos desplaçaments seguits al camp de l'Elx i l'Osca. I això que el bagatge dels grana en aquests dos partits lluny del Nou Estadi ha estat força pobre i molt lluny de les expectatives, ja que només han estat capaços d'obtenir un punt de sis possibles, ja que a Elx van caure derrotats per la mínima. La trajectòria dels quatre equips que el segueixen en la classificació i que estan en caiguda lliure, però, ha permès al Nàstic respirar tal com ho feia fa dues setmanes, però amb dues jornades menys per disputar-se. En aquests dos darrers partits, tant el Salamanca, l'Albacete i el Ponferradina només han sumat un punt de sis mentre que el Tenerife encara ho ha fet pitjor ja que ha no n'ha sumat cap, i és penúltim amb tan sols 28 punts, vuit menys que els 36 que acumulen els grana.

Ratxa trencada i avui, segon dia de festa.

L'empat a Osca també va servir al Nàstic per trencar una ratxa de tres derrotes seguides a fora i alhora de tres desplaçaments sense marcar, tant al Miniestadi contra el Barça B (4-0), com a Còrdova (1-0) i Elx (1-0), on tot i la millora el resultat va ser el mateix. D'altra banda, la plantilla grana gaudirà avui del segon dia de descans seguit després que, en acabar el partit d'Osca, Oliva concedís una doble jornada festiva. L'equip tornarà a la feina demà, i a partir d'un quart d'onze del matí començarà a preparar a Camp Clar el partit del pròxim diumenge al Nou Estadi contra l'Alcorcón, que es presenta clau ja que els següents que visitaran el feu grana són el Granada i el Betis.

ÚLTIMS PARTITS

2a divisió A
Jornada 32
PONFERRADINA - Girona
1 - 1
ALBACETE - SALAMANCA
1 - 0
NÀSTIC - TENERIFE
1 - 1
2a divisió A
Jornada 33
Rayo Vallecano - ALBACETE
3 - 3
SALAMANCA - PONFERRADINA
2 - 2
Elx - NÀSTIC
1 - 0
TENERIFE - Osca
0 - 1
2a divisió A
Jornada 34
Las Palmas - SALAMANCA
2 - 1
PONFERRADINA - Rayo Vall.
0 - 1
ALBACETE - Celta
0 - 1
Osca - NÀSTIC
1 - 1
Alcorcón - TENERIFE
3 - 2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)