3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Amb solvència

La Pobla s'acosta a la fase d'ascens en superar el Balaguer

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Amb la victòria trenquem una ratxa de tres empats seguits i, veient la jornada, encara és més important»
«El partit no ha estat fàcil, però l'equip ha estat bé. Hem jugat tot el partit amb tres juvenils»
«El més important és que depenem de nosaltres. El partit contra el Terrassa serà una final»

La Pobla de Mafumet va obtenir ahir una victòria que li pot donar l'accés a la fase d'ascens gràcies també a les ensopegades dels rivals directes. L'equip de Kiko Ramírez va fer bé la feina i va derrotar el Balaguer per 2-0 en un enfrontament dominat totalment pel filial grana. Els de la Noguera amb prou feines van crear perill sobre la porteria de Sergio, que va recuperar la titularitat, i va ser la Pobla qui va tenir la pilota i les ocasions per marcar. En el primer temps un gol de Fran Carbia i en el segon un altre de Jordi Roca van donar els tres punts a una Pobla que es manté en la quarta posició, però que amplia a tres punts l'avantatge respecte al cinquè classificat, el Manlleu, que no va passar de l'empat contra el líder, el Llagostera.

El partit va començar amb alguns dubtes per als poblencs, que van veure com el Balaguer tenia l'única ocasió amb una rematada llunyana sense gaire perill. A poc a poc el centre del camp grana va agafar el control i van començar les aproximacions. En el minut 18 va arribar el primer gol, nascut en una gran jugada d'Alberto Benito per la banda, que després de driblar alguns rivals va assistir Fran Carbia, que va rematar de manera impecable. Amb el marcador a favor la Pobla encara va dominar amb més comoditat contra un Balaguer que no aconseguia tenir la pilota. Poc abans del descans, Boniquet va fer una acció per la banda, però el xut es va estavellar a les cames d'un defensa quan enfilava la porteria del rival.

En el segon temps el guió va continuar sent el mateix. Fran Vélez va tenir una primera oportunitat en una jugada embolicada. Era el preàmbul del 2-0, obra de Jordi Roca, que va culminar amb un gran xut per l'escaire una bona acció de Boniquet. Amb dos gols de diferència el partit va quedar totalment sentenciat, ja que els lleidatans, tot i intentar-ho, no trobaven la manera d'inquietar la porteria de Sergio. Més aviat al contrari: continuava sent la Pobla qui arribava amb facilitat a l'àrea de Nogués, que va salvar un parell de gols que la graderia gairebé cantava. Oribe va tenir dues ocasions per ampliar el resultat i Boniquet no va saber definir davant el porter visitant quan ho tenia tot a favor per marcar.


Kiko Ramírez

LA POBLA DE MAFUMET
2
BALAGUER
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Julio Rico (Jordi Roca, 40'), Vélez, Alberto Benito, Cristino (Ton Alcover, 83'), Joel Coch, Boniquet, Chechi, Alfons (Oribe, 60'), Fran Carbia i Ñoño.
BALAGUER:
Nogués, Pons, Giribet, Egea (Tenorio, 55'), Adrià González, Dago, Genís, Ciruela, Benet, Adrià Fernández (Jony, 73') i Ramon Ribera (Figuerola, 59').
GOLS:
1-0 (18') Fran Carbia. 2-0 (58') Jordi Roca.
ÀRBITRE:
Pérez Liarte.
T.G.:
Al local Vélez, i als visitants Adrià González, Dago, Genís i Benet.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)