3a divisió FEF

L'aventura de l'Ascó s'acaba

El conjunt riberenc es veu superat pel Vilafranca i està pràcticament descendit

Quan falten dotze punts per disputar-se, els de Ravnich en tenen onze de desavantatge

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El partit ha estat difícil. Ells han sortit al camp més decidits i s'han avançat ràpid en el marcador»
«El Vilafranca fa un futbol molt directe i molt físic que ens ha costat contrarestar»
«El descens encara no és matemàtic»
«El que hem de fer és continuar lluitant fins al final i jugar tots els partits intentant-los guanyar»

L'Ascó va patir ahir una altra derrota a casa, la vuitena de la temporada, i és a les portes de baixar a primera catalana. El botxí en aquesta ocasió va ser el Vilafranca, que sense fer un gran partit va aprofitar les seves opcions per anotar tres gols que pràcticament certifiquen la seva permanència a la categoria. El descens dels riberencs es podria consumar en la pròxima jornada.

Des d'un bon començament es va veure com l'actitud de l'Ascó no era l'apropiada per al partit, mentre que el Vilafranca, que venia d'una mala ratxa de resultats, sabia que aquest partit podia ser l'oportunitat idònia per segellar la permanència. En els dos primers minuts, Alabau va tenir dues ocasions per obrir el marcador, però Felip ho va impedir. El gol no va tardar a arribar, i en el minut 11 Enric va controlar una pilota dins l'àrea gran després d'una bona centrada d'Alabau i enviava un xut creuat que picava a les cames d'Albert Viñas, suposant el primer gol del partit. La primera opció per l'Ascó no va arribar fins al 18' en un llançament de falta directa de Xavi Gràcia. Poc abans del descans, Valerio va desviar una pilota dins l'àrea, marcant el segon gol vilafranquí (37').

En el segon temps, el partit va decaure i tots dos equips semblaven donar per bo el resultat. Tot i això, el conjunt visitant acabaria aprofitant una altra opció en el minut 64 per anotar el tercer i definitiu gol en una pilota dividida en què Ginés va aprofitar una sortida en fals de Cabacés.


Mauro Ravnich

ASCÓ
0
VILAFRANCA
3
ASCÓ:
Felip (Cabacés, 45'), Isma, Pere Martínez (Troyano, 52'), X. Gràcia, Juan Antonio, Yuriy, H. Besora, Germán, Mohe, Oriol Biarnés (Esteve, 79') i Albert Viñas.
VILAFRANCA:
Saperas, David, Roca, Puchi, Alabau (Ismael, 65'), Valerio (Ginés, 45'), Bacaicoa, Enric (Erik, 45'), Moya, Aleix i Dani.
GOLS:
0-1 (11') Albert Viñas (p.p.). 0-2 (37') Valerio. 0-3 (64') Ginés.
ÀRBITRE:
Calle Martínez.
T.G.:
al local Felip i al visitant Erik.
T.V.:
cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)