Més futbol

Royo tampoc no pot redreçar el rumb

PERALADA

3

RAPITENCA

1

PERALADA:

Buendia, Julien, Toni, Chacón, Casanova (Rojas, 65'), Pol, Isma, Tidian (Carbó, 79'), Gerard, Sergi Garcia i Bermúdez (Sergi Arranz, 75').

RAPITENCA:

Raúl, Joab (Callarissa, 55'), Subi, Manolo, Pere, Kuki, Sergi Grau, Edgar (Dídac, 76'), Gilabert, Felipe i Alex (Parra, 65').

GOLS:

0-1 (3') Gilabert. 1-1 (33') Pol. 2-1 (57') Chacón. 3-1 (65') Didian.

ÀRBITRE:

Rodríguez Carballas.
T.G.:
Chacón i Bermúdez, del Peralada. Subi, Pere, Édgar, Gilabert, Felipe i Callarissa, de la Rapitenca.
T.V.:
Al tècnic Vilches (directa, 20') del Peralada. Al fisioterapeuta Rovira (directa, 50') i el tècnic assistent, Òscar Rojals (directa, 50'), de la Rapitenca.

El debut d'Alfons Royo a la banqueta de la Rapitenca –en substitució de Santi Palanca– no va ser el més lluït i va acumular una nova derrota, ahir al camp del Peralada. Amb l'ensopegada, la Rapitenca es queda en desena posició amb 44 punts i es veu superada pel Peralada, que queda setè amb un punt més.

El bon inici dels de Royo no feia pensar que el partit acabaria així. Tan sols començar, Gilabert va avançar els visitants en aprofitar una jugada per banda del seu company Felipe. Una badada en defensa va significar l'empat local. Ja en la segona meitat, els locals es van fer amb el domini i van acabar imposant-se amb gols de Chacón i Didian.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)