3a divisió FEF

Amb el vent a favor

El Reus té guanyat el «goal average» a tots els rivals directes; la Pobla, al líder i al Manlleu

Com més s'acosta el final de temporada més creixen les possibilitats del Reus i la Pobla de Mafumet de jugar la fase d'ascens. Al bon moment que travessen els dos equips i al calendari força favorable que els queda s'hi ha d'afegir el fet que els empats a punts amb els rivals directes els beneficien en la majoria de casos.

El que ho té millor és el Reus, que demà visita el camp del Vilafranca. Té guanyat el goal average a tots els contrincants: Llagostera, Muntanyesa, Pobla de Mafumet, Manlleu i Europa. Amb el Llagostera encara ha de disputar el partit de tornada a l'estadi Municipal, tot i que en el duel de la primera volta es va imposar al camp dels gironins. Amb la Pobla i el Manlleu, els enfrontaments directes van acabar en empat, però els roig-i-negres tenen una millor diferència de gols marcats i rebuts (+25) que els poblencs (+15) i els osonencs (+17).

El filial grana, que no juga fins diumenge, al camp del Terrassa, també es troba en una bona situació. Els de Kiko Ramírez tenen el goal average favorable amb el líder, el Llagostera, i amb el primer conjunt que aspira a entrar en zona de fase d'ascens, el Manlleu, que al cap i a la fi és el principal rival dels poblencs. Amb la Muntanyesa i l'Europa, el tenen perdut, i amb el Reus tenen desfavorable el balanç de gols.

L'Amposta, avui.

El conjunt ebrenc té aquesta tarda (19.30h) l'oportunitat de segellar virtualment la permanència. El rival és el cuer, el Premià, que va certificar el seu descens a primera catalana el cap de setmana passat. Una oportunitat única per aconseguir tres punts que serien mel per als de Jordi Fabregat, que recupera a Sandu i que podria repetir el mateix onze de la setmana passada al camp del Reus.

L'Ascó, per la seva banda, tanca la jornada dilluns al camp del líder, el Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)