Nàstic

L'Alcorcón, proper rival del Nàstic, una sorpresa amb dues cares

L'Alcorcón, millor equip com a local, arriba demà al camp del Nàstic com el pitjor visitant

Els grana no se'n refien i recorden que l'equip madrileny és la revelació i aspira al «play-off»

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Els equips s'han d'analitzar segons el moment actual, i l'Alcorcón està molt bé, amb tres victòries seguides»
«Al nostre estadi tenim unes quantes finals; contra l'Alcorcón és la primera»
Raúl Fuster
DEFENSA DEL NÀSTIC
«L'Alcorcón està molt fort. Tot i que a fora de casa no ha obtingut gaires punts, en l'últim desplaçament, a Còrdova, va vèncer 1-4»
«És l'equip revelació i, a més, està a prop de la zona de fase d'ascens»
9
punts
ha aconseguit a fora l'Alcorcón, que n'ha obtingut 41 a casa.

L'Alcorcón tenia clar des del principi que s'havia de basar en el seu rendiment a casa per sobreviure en la temporada del seu debut a segona A. L'equip madrileny ha estat tan fidel a aquesta filosofia que demà arriba a Tarragona com el millor local (41 punts, els mateixos que el líder, el Betis) i com el pitjor visitant (9 punts, els mateixos que el cuer, el Ponferradina). Amb el rendiment a casa n'ha tingut prou no només per segellar la permanència amb vuit jornades per disputar-se –ja ha arribat als 50 punts–, sinó també per entrar de ple en la lluita per disputar la fase d'ascens a primera. Està a només dos punts de les places que donen dret a disputar-la.

Tenint en compte aquestes estadístiques, el Nàstic podria pensar que el partit de demà al Nou Estadi serà fàcil, però des de la plantilla grana ja s'han encarregat d'avisar aquesta setmana que no ho serà gens. Tant Joan Carles Oliva com els jugadors es remeten al bon moment actual de l'Alcorcón –tres victòries seguides i 1-4 a Còrdova en l'anterior desplaçament– per demostrar que el conjunt groc serà difícil de batre. A més, el gran moment anímic d'un equip que ha complert l'objectiu de la permanència amb solvència i la motivació extra de lluitar per l'ascens a primera el fan encara més perillós. El Nàstic té clara la importància dels tres punts en el partit de demà, tenint en compte que els dos partits següents a casa són compromesos, ja que els grana reben la visita del Granada i el Betis, i no volen deixar els deures per fer per no complicar-se la vida.

L'Alcorcón ha fet 10 gols en les tres últimes jornades

J.J.

L'Alcorcón és, aquesta temporada, un equip de ratxes, i ara en passa una de positiva, amb tres victòries i deu gols marcats en els tres últims partits de lliga: 3-1 contra el Numància, 1-4 a Còrdova i 3-2 contra el Tenerife. L'equip madrileny va començar bé la temporada del seu debut a segona A, amb 11 punts dels primers 18 en joc. Després, va iniciar una davallada –va perdre nou partits entre la jornada 9 i la 20– que el va portar a la zona perillosa de la classificació. Tot seguit, però, es va refer amb quatre victòries seguides que el van rellançar cap a la lluita per entrar en els llocs de fase d'ascens a primera, en els quals s'ha consolidat gràcies a les tres últimes victòries seguides. L'Alcorcón és ara vuitè, a només dos punts del setè, el Valladolid, que jugaria la fase d'ascens, ja que per sobre hi ha el Barça B, que no la podria disputar perquè és un filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)