Més futbol

IV TORNEIG INTERNACIONAL FUTBOL DE BASE TERRES DE L'EBRE (ITE)

Expectació a prova de pluja en les dues primeres jornades de l'ITE 2011

La jornada inaugural va ser un èxit d'afluència i no va decebre

En la fase de grups, el Barça va meravellar amb joc i golejades

L'ITE 2011 va començar dijous amb una màxima expectació com a tret més destacat. El fet que la majoria dels equips siguin de les Terres de l'Ebre va fer augmentar encara més l'afluència respecte d'altres edicions, com va quedar comprovat amb la desfilada ja tradicional. Més de 4.000 persones van acompanyar els jugadors participants en el torneig des de la plaça de l'església de l'Ametlla de Mar fins al camp, on es va disputar el partit inaugural. Tot i no comptar per a la competició, el derbi de benjamins entre el Barça i l'Espanyol va acabar amb golejada a favor del conjunt blaugrana (4-0).

La jornada d'ahir, en què es va donar el tret de sortida a la fase de grups, va quedar un pèl deslluïda a causa de la pluja, que gairebé no va parar de caure durant tot el dia sobre les diferents seus del torneig. Els partits, tot i que passats per aigua, es van poder disputar amb normalitat –només a Jesús i Maria van començar amb una mica de retard i el Tortosa d'infantils es va retirar per falta d'efectius– i des del primer moment va quedar patent la superioritat del Barça. I és que els blaugrana no només van meravellar amb golejades d'escàndol –l'equip benjamí va fer 48 gols en tres partits– sinó amb un gran nivell de joc. També ho va fer l'Espanyol, tot i que un pas per sota. Pel que fa als equips ebrencs, els més destacats van ser els tres grans, el Tortosa, l'Amposta i la Rapitenca, que ja van classificar diversos equips per a la següent fase, mentre que de la resta també van destacar els dos equips del Salou. Avui, sense pluges, la jornada definirà quins seran els equips que demà, a l'Ametlla de Mar, disputaran les finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)