3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Oportunitat per donar un cop d'efecte

Una victòria del filial grana al camp del Terrassa els deixaria a les portes de la fase d'ascens

El filial del Nàstic visita aquesta tarda (18.30 h) el camp del Terrassa, un equip que ha fet una temporada molt discreta malgrat que estava cridat a ser un dels principals aspirants a pujar de categoria. Quan falten quatre partits, però, qui es troba a pocs passos de ser a la fase d'ascens és la Pobla de Mafumet, que vol allargar el seu bon moment de forma a l'Olímpic terrassenc.

Els tarragonins acumulen set jornades sense perdre i el triomf de la setmana passada contra el Balaguer els va situar com un dels principals candidats a disputar la posttemporada. Tres nous punts suposarien, a més, superar el Reus en la classificació després de l'empat dels roig-i-negres i mantenir els tres punts de marge respecte al cinquè classificat, el Manlleu. Pel que fa el Terrassa, ja no té cap tipus d'aspiració en els partits que resten. Amb la permanència gairebé matemàtica i sense possibilitats de ser entre els millors, l'absència de pressió per aconseguir els tres punts podria ser el principal enemic de la Pobla, tal com explica el seu tècnic, Kiko Ramírez: «Són un equip amb molta qualitat que no han ofert el rendiment que s'esperava d'ells i que sense pressió es poden destapar», tot i que «la part positiva per a nosaltres és que si jugues relaxat no ets tan competitiu», afirma. Per Ramírez, la Pobla «ha de ser forta i lluitar cada pilota dividia» per poder guanyar un partit que qualifica de «vital».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)