3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

La il·lusió de la Pobla es fa evident

La Pobla presenta la campanya «Un poble, un somni, fer el ‘play-off', comptem amb tu!»

L'entrada serà gratuïta en els dos propers partits, en què poden assegurar-se la fase d'ascens

PRESIDENT DE LA POBLA
«Esperem poder doblar el nombre d'aficionats que vénen al camp»
Josep Maria Nogués
DIRECTOR ESPORTIU DEL NÀSTIC
«La Pobla ha fet el que se li demana: formar jugadors per al Nàstic»
Iván Cristino
CAPITÀ DE LA POBLA
«L'equip té molta il·lusió per poder fer una cosa tan bonica com és jugar una fase d'ascens»
Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Els dos partits que queden a casa seran durs i competits i sabem que guanyar costa»
«Si no fem els dos passos que ens falten, sabem que un altre equip se'n beneficiarà»

A tres jornades per acabar la fase regular, les possibilitats de disputar la fase d'ascens cada setmana són més altes per a la Pobla de Mafumet. L'equip transmet bones sensacions, el calendari és favorable i la situació en la classificació és òptima. Per donar un últim impuls a l'objectiu de plantar-se a la posttemporada, la directiva del conjunt poblenc va presentar ahir la campanya Un poble, un somni, fer el ‘play-off', comptem amb tu! Es tracta d'una iniciativa per tal d'atraure el màxim nombre d'aficionats en els dos propers compromisos de l'equip al seu estadi i que, en cas de victòria, li donarien l'accés matemàtic a la fase d'ascens.

En aquests xocs, el diumenge 1 de maig contra el Premià i el dia 8 contra l'Amposta, l'entrada al municipal de la Pobla serà gratuïta. D'aquesta manera, tal com afirma el president poblenc Josep Mir, s'espera «poder doblar el nombre d'aficionats que vindran al camp.» «Es tracta de donar facilitats perquè la gent vingui a animar l'equip i l'ajudin a anar al play-off», va explicar. A l'acte també hi van assistir l'entrenador de la Pobla, Kiko Ramírez, el capità de l'equip, Iván Cristino; a més del director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués, i Yago Aguilar, director del futbol de base grana. Tant el tècnic com el capità del filial van valorar molt positivament la iniciativa. Cristino, l'únic jugador de la plantilla que anteriorment ha disputat una fase d'ascens, assegura que l'equip «té molta il·lusió per poder fer una cosa tan bonica com el play-off». «Jugar-lo seria un premi i és un moment molt bonic amb desplaçaments amb l'afició», va explicar. Per la seva banda, Josep Maria Nogués va qualificar «d'orgull» la possibilitat que el filial ascendís a segona divisió B i va destacar que el projecte de la Pobla «és una aposta diferent en temps econòmicament difícils». Una manera de fer que ja ha donat els seus primers fruits al primer equip en forma de tres jugadors que van començar la temporada amb el filial i que l'acabaran amb el Nàstic: Eloy Gila, Álvaro Rey i Albert Virgili. «Han fet el que se'ls demana: formar jugadors per al Nàstic. L'objectiu de la temporada era la permanència i el que pugui venir a partir d'ara serà fantàstic», va valorar. Aquestes tres incorporacions han debilitat el conjunt poblenc, que tot i això «ha respost» a les adversitats.

Per controlar l'eufòria fruit de la proximitat de fer història, el tècnic Kiko Ramírez va voler ser prudent. «Hem de mostrar el màxim respecte per al Premià. Els dos partits que queden a casa seran durs i competits i sabem que guanyar costa. Si no fem els dos passos que ens falten, sabem que un altre equip se'n beneficiarà», va valorar. La Pobla ocupa la tercera posició i té tres punts de marge i el goal average favorable respecte al cinquè classificat, el Manlleu.


Josep Mir

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)