3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

POBLA DE MAFUMET

Poques pedres en el camí

La Pobla és, amb el Reus, el millor a casa en la segona volta

Si guanya el Premià i l'Amposta a casa, serà a la fase d'ascens

La Pobla de Mafumet es troba al camí indicat per ser a la fase d'ascens d'aquí a tres jornades. La trajectòria del filial grana durant la segona volta ha estat molt satisfactòria, especialment a casa, on no han perdut cap enfrontament el 2011.

De fet, els homes de Kiko Ramírez tan sols han cedit quatre punts a casa en tota la segona volta. Sens dubte, el pal de paller de la bona marxa de l'equip. Només el Reus pot acreditar els mateixos números: sis victòries, dos empats i cap derrota en els xocs que han disputat com a locals en la segona volta. Els roig-i-negres fins i tot tenen un balanç de gols una mica millor, amb 18 dianes a favor i 4 en contra, per un 15-4 dels poblencs. Els equips que més s'hi acosten són el Llagostera, el Prat i la Muntanyesa, amb un balanç de cinc triomfs, dos empats i una derrota.

Aquesta solidesa com a locals els ha permès assentar-se de manera regular entre els quatre primers classificats i ser un dels principals candidats a quedar-s'hi, ja no només per les sensacions que han transmès, sinó també pels rivals que han de passar pel municipal de la Pobla els dos propers diumenges. Primer serà el cuer i ja descendit Premià, que en tot el curs no ha guanyat cap partit a domicili, havent sumat només vuit empats (l'últim dels quals a Amposta està en suspens per possible alineació indeguda). L'altre partit és, precisament, contra l'Amposta, que en tota la segona volta només ha vençut un matx fora de casa en el 2011. Si els poblencs guanyen aquests dos enfrontaments, seran equip de fase d'ascens.

LES DADES

MILLORS LOCALS EN LA 2a VOLTA:
Reus:
6 victòries, 2 empats, 0 derrotes (18-4).
Pobla de Mafumet:
6 victòries, 2 empats, 0 derrotes (15- 4).
Llagostera:
5 victòries, 2 empats,1 derrota (17-7).
El Prat:
5 victòries, 2 empats,1 derrota (12-3).
Muntanyesa:
5 victòries, 2 empats,1 derrota (5-2).
Manlleu:
3 victòries,5 empats, 0 derrotes (14-8).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)