La Pobla s'exhibeix contra el cuer (6-0) i ja acarona la fase d'ascens

Els grana ja manaven per dos gols al minut 10 i ara són segons

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El major enemic érem nosaltres mateixos i la relaxació, però hem fet el que tocava i, a més, hem pogut donar descans a alguns homes importants»
«El lideratge? Sí, per què no? Un cop classificats per a la fase d'ascens, intentarem quedar el més amunt possible»

La Pobla de Mafumet no va tenir cap problema per golejar còmodament el cuer, el Premià, que ja va baixar fa dues setmanes, i gràcies a aquest contundent triomf per sis gols escala fins al segon lloc i ja acarona la classificació per a la fase d'ascens. I és que el Manlleu va ensopegar i ara els grana en faran prou amb un empat a casa contra l'Amposta la setmana que ve.

En un partit que podia convidar a la relaxació, els grana no només no van mostrar cap símptoma sinó que van sortir a totes i en el minut 10 ja guanyaven per dos gols, obra tots dos de Boniquet. El primer amb un xut creuat a partir d'una passada de Sebas i el segon amb una rematada de cap al segon pal, sobre la mateixa línia gol, gràcies a una bona assistència d'Oribe. Ja amb el partit coll avall, els grana es van dedicar a tenir el control durant la resta del primer temps, però buscant la porteria rival amb insistència. De fet, amb una mica més d'encert, especialment de Fran Carbia, que ahir no va tenir el dia, els de Kiko Ramírez podrien haver arribat al descans amb un resultat d'escàndol. La Pobla no volia deixar cap escletxa per a la reacció dels maresmencs i poc després de la represa va acabar de segellar el triomf. Oribe, amb un golàs des de fora l'àrea, va fer el tercer i gairebé tot seguit Sebas va transformar un penal comès sobre Bueno, que tot just havia entrat al camp. Amb un rival sense esma i que no presentava cap tipus d'oposició –no va veure cap targeta en tot el partit i no va xutar entre els tres pals fins al minut 86–, els grana van continuar insistint i van tornar a trobar premi. Oribe va fer el seu segon gol del matí des del mig del camp aprofitant un mal servei del jove porter Marc, i ja a les acaballes del partit Bueno es va estrenar de cara a gol aquesta temporada enviant la pilota a l'escaire després d'una assistència de Fran Carbia, i va fer així el 6-0 definitiu.

El Premià es plantarà.

D'una altra banda, els jugadors i el cos tècnic del CE Premià van fer arribar ahir una carta al club, en què indiquen que no es presentaran al pròxim partit contra l'Europa, al·legant tres mesos de retard en els cobraments, falta de delegat i la falta d'un encarregat de material.

LA POBLA DE MAFUMET
6
PREMIÀ
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Alberto Benito, Fran Vélez (Jordi Roca, 61'), Aleix Coch, Ñoño, Sebas, Joel Coch (Chechi, 45'), Boniquet (Bueno, 53'), Alfons, Oribe i Fran Carbia.
PREMIÀ:
Xavi (Marc, 45'), Javi, Edu Marcel, Romera, Medina, Pol, Jose Antonio (Jaume, 56'), Edgar, Masip (Morillo, 65'), Peque i Fran.
GOLS:
1-0 (4') Boniquet. 2-0 (10') Boniquet. 3-0 (52') Oribe. 4-0 (55') Sebas, de penal. 5-0 (63') Oribe. 6-0 (87') Bueno.