3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

Un punt d'orgull per a l'Ascó a casa contra el Palamós (1-1)

Mauro Ravnich
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Ells es jugaven molt i nosaltres, el prestigi; si fos un combat de boxa, crec que hauríem guanyat»

ASCÓ

1

PALAMÓS

1

ASCÓ:

Felip, Isma, José Ramón, Juan Antonio, Yuriy, Luis García, H. Besora, Hamid, Germán (Esteve, 79'), Mohe (Albert Viñas, 72') i Oriol Biarnés (Frede, 61').

PALAMÓS:

Bayona, Micaló, Borges, Marc Vila (Casagran, 57'), Múrcia (Alexis, 72'), Marc Vilà, Venzal, Quintanilla (Jaume, 53'), Javi Rodríguez, Subi i Vichu.

GOLS:

1-0 (72') Juan Antonio. 1-1 (77') Javi Rodríguez.

ÀRBITRE:

Oliva Bueno.
T.G.:
als locals Yuriy, Germán, Luis Garcia i José Ramón; als visitants Micaló i Vichu.
T.V.:
cap.

L'Ascó ja estava descendit de forma matemàtica des de la setmana passada, però tot i això va obtenir un empat davant del Palamós, que es jugava la vida, i va trencar així la ratxa de quatre derrotes seguides. Els de la Ribera d'Ebre fins i tot podrien haver guanyat, ja que després d'una primera part molt igualada i sense gols, es van avançar primer quan passat ja el minut 70 Juan Antonio va culminar un contraatac molt ben portat per Frede. Poc després, els visitants van acabar imposant les seves urgències i van aconseguir esgarrapar un punt, gràcies a Javi Rodríguez, que va aprofitar una errada de l'Ascó en un llançament de córner per batre amb comoditat Felip. Amb el Palamós abocat a l'atac, Luis García, a la contra, va tenir el triomf a les seves botes però el seu xut es va estavellar al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)