3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

La fase d'ascens, al punt de caramel

La Pobla i el Reus, a punt de tenir el bitllet de la fase d'ascens

Regularitat poblenca i solidesa reusenca, les principals raons

Les trajectòries de la Pobla de Mafumet i el Reus aquesta temporada no han estat paral·leles, però totes dues els han conduït a les portes de la fase d'ascens. De fet, una victòria en algun dels dos partits que els queden ja serviria per certificar matemàticament la seva presència. Fins i tot perdent els dos partits, si el Manlleu no és capaç d'obtenir els sis punts que falten, la classificació per a la posttemporada seria un fet.

El filial grana ha estat molt regular durant tot el curs, sense passar per cap moment de crisi esportiva greu. Tan sols va tenir una baixada el mes de novembre, quan va encadenar dos empats i dues derrotes. Els poblencs, des de la vuitena jornada, han estat sempre entre els millors en una lliga tan igualada com la d'enguany. A més, han estat un total de 19 jornades en zona de fase d'ascens. D'aquestes, 8 són en aquest tram final de temporada, quan els grana han mostrat la seva millor cara, acumulant nou partits sense perdre. Una de les principals raons d'aquest bon rendiment és el bon paper a casa, on són el segon millor equip de la categoria, sense haver perdut cap matx com a locals en tota la segona volta.

Aquest fet és compartit pel Reus, el millor conjunt al seu estadi de la categoria. Els roig-i-negres han fet una temporada de menys a més, marcada per les desgràcies extraesportives de principis de curs. Tot i situar-se líder a mitjan octubre, uns mals novembre i gener van fer perillar la presència dels reusencs a la fase d'ascens. Al febrer, però, va començar la recuperació dels de Castillejo, que, des d'aleshores, només han perdut un partit. Gran part de culpa d'aquest bon rendiment és la solidesa defensiva de l'equip, el menys golejat de la categoria, amb tan sols 25 gols encaixats del porter Àngel, el Zamora de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)