3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

POBLA DE MAFUMET

Es consoliden els fonaments de la Pobla de Mafumet

Cinc jugadors s'han fet els amos de la defensa poblenca

Aleix Coch i Fran Vélez són gairebé intocables com a centrals

El bon rendiment de la Pobla de Mafumet en aquesta segona volta es pot explicar des de diversos vessants. Un és la solidesa defensiva, que ha fet que el filial grana sigui el tercer equip menys golejat el 2011. Amb el pas dels partits, el tècnic Kiko Ramírez ha anat perfilant la rereguarda, fent menys rotacions i donant més responsabilitat a determinats jugadors.

A principis de temporada hi havia un grup força ampli de jugadors que tenien una presència força regular en l'equip inicial, però la bona trajectòria dels poblencs va obligar a variar l'estratègia del tècnic, que va optar per donar confiança a un nombre menor de futbolistes, buscant donar més solidesa a l'equip. Denis Coch, Ousmane o Aitor Casas han estat els principals damnificats.

En aquests darrers partits, cinc homes són els principals protagonistes de la zona defensiva. Al centre, Aleix Coch i Fran Vélez s'han convertit en titulars indiscutibles. El primer només s'ha perdut dos partits en tota la segona volta, mentre que el segon s'ha apoderat de l'altra plaça de central, deixant el lateral esquerre a Ñoño. Aquesta posició és la que més variants presenta, ja que en els darrers partits també hi han jugat Chechi i Aitor Casas, si bé tots dos han perdut protagonisme respecte al principi de curs. Els altres dos jugadors que participen activament en tasques defensives són Julio Rico i Alberto Benito, que es reparteixen el lateral dret. Rico ha estat el titular durant tota la temporada, però una lesió en un turmell ha fet que el juvenil Benito debutés amb el filial fa tres setmanes, tot coincidint amb el final de la lliga de la seva categoria. El seu rendiment ha estat tant satisfactori que s'ha convertit en titular indiscutible, sent un gran reforç de cara a la més que possible presència de la Pobla a la fase d'ascens. Això permetrà a Ramírez fer jugar en posicions més avançades a Rico quan es recuperi, ja que tot i haver jugat de lateral bona part de la temporada, és el màxim golejador de l'equip amb set gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)