POBLA DE MAFUMET-AMPOSTA

Volen deixar-ho enllestit

Una victòria donaria a la Pobla el bitllet per a la fase d'ascens

Si l'Amposta guanya, segellarà matemàticament la permanència

La Pobla de Mafumet i l'Amposta poden assolir els seus objectius aquest migdia. Un empat, fins i tot, donaria als dos equips allò que busquen: la fase d'ascens dels grana i la salvació dels ebrencs. Tot i això, els possibles pactes estan descartats, ja que la Pobla de Mafumet necessita la victòria per continuar en la segona posició i, per què no, aspirar al campionat en la darrera jornada si el Llagostera punxa. Els del Tarragonès tenen a més l'opció de sumar el quart triomf consecutiu, una fita que no han aconseguit en tota la temporada. Per al partit, el tècnic poblenc Kiko Ramírez no podrà disposar de Julio Rico i Denis Coch, lesionats. La lesió de Julio Rico està donant l'oportunitat al juvenil Benito, que s'està consolidant com a titular. Per la resta, Ramírez pot disposar de l'habitual arsenal ofensiu.

Per la seva banda, l'Amposta fins i tot perdent podria salvar-se, ja que si Balaguer o Masnou no guanyen no el podran atrapar perquè els ebrencs tenen el goal-average favorable amb tots els seus rivals directes. L'única amenaça per al conjunt del Montsià són els descensos de compensació. En el duel de la primera volta, la Pobla de Mafumet es va imposar al camp de l'Amposta gràcies al gol de Virgili en els minuts afegits de la segona part (0-1).

CLASSIFICACIÓ

Per dalt:
Si la Pobla guanya o empata, estarà classificada. Si perd, haurà d'esperar que el Manlleu no guanyi.