Nàstic

El Granada, un rival per oblidar

El Granada ja els va golejar en la primera volta (6-1) i ahir va tornar a guanyar amb contundència

Els grana no encaixaven tres gols a casa des del mes de gener de l'any passat, contra el Múrcia

9-1
EL RESULTAT
que ha encaixat el Nàstic contra el Granada, comptant el global dels dos partits de lliga.

El Granada va confirmar ahir que s'ha convertit en la bèstia negra del Nàstic i de Joan Carles Oliva aquesta temporada. En la primera volta, els andalusos van amargar el debut del tècnic lleidatà a la banqueta del conjunt grana, ja que van guanyar amb una golejada d'aquelles que fan mal, un 6-1. I ahir, el desenllaç va tornar a ser molt dolorós ja que, si bé no van ser sis gols els que va encaixar el Nàstic, en van ser la meitat, tres, però a casa, que fan gairebé tant de mal.

El Nàstic, tot i que conscient que la prioritat era aconseguir la victòria per mantenir el marge de quatre punts amb el descens, també tenia en certa manera uns petits ànims de revenja per oblidar en part el que va passar el mes de desembre passat al Nuevo Los Cármenes. Res més allunyat, però, de la realitat, ja que els grana no només van tornar a caure derrotats amb contundència, sinó que s'apropen perillosament al descens.

Si en la primera volta, amb Rubén Pérez lesionat, va ser Moragón qui va haver de fer front a l'allau ofensiu i d'eficàcia del Granada, ahir li va tocar el torn a l'aragonès, que no encaixava tres gols a casa des de la temporada passada. Aquest curs, Rubén sí que havia rebut tres gols o més a domicili –al camp de Las Palmas (3-2) i al Miniestadi contra el Barça B (4-0)–, però mai al Nou Estadi. L'últim a fer tres gols al feu grana va ser el Múrcia, el mes de gener del 2010, quan va guanyar 2-3, després de remuntar un 2-0 advers.

Álex Cruz sí que juga.

A banda d'enfrontar-se al camp aquesta temporada, el Nàstic i el Granada també han tingut una relació que ha pujat fins als despatxos. Al mercat d'hivern, Bergantiños i Felipe Sanchón van arribar cedits des de Granada i ahir, cap dels dos, per contracte, va poder jugar amb els grana. Álex Cruz en canvi, que va agafar el camí contrari, sí que va tenir uns minuts en la segona part i va rebre l'ovació de l'afició, que encara recorda les bones tardes que va donar al Nou Estadi.

Un altre cop, a les portes del tercer triomf

X.S.

El partit d'ahir també tenia l'al·licient de saber si el Nàstic seria capaç d'aconseguir la tercera victòria consecutiva, una ratxa que no assolia des de feia més de dos anys, encara amb César Ferrando a la banqueta. Un altre cop, però, va fallar. Aquesta és la tercera vegada aquesta temporada que el conjunt grana es queda a les portes del tercer triomf seguit, ja que les dues anteriors –quan va vèncer consecutivament el Valladolid (1-0) i l'Albacete (0-1) i després el Xerez (1-2) i el Cartagena (2-0)– també va veure frustrada aquesta possible ratxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)