Girona

Dorca (Girona) marca, però no jugarà a Cartagena

El migcampista del Girona Albert Dorca és indiscutible en l'onze, però fins ahir no havia tingut la sort de marcar aquesta temporada. El jugador olotí, amb contracte fins al 2012, es va estrenar ahir com a golejador de la millor manera, amb una gran volea des de fora de l'àrea (1-1, 22'). El seu partidàs, però, no tindrà continuïtat diumenge (a les 5), ja que Dorca es perdrà el partit de Cartagena per acumulació d'amonestacions. Ahir va veure la desena groga de la temporada.

En la tercera temporada a segona A i la sisena a Montilivi, el jugador esquerrà ha jugat 37 partits de 38, però fins ahir no va marcar. Dorca és el desè futbolista del Girona que marca un gol aquesta temporada. La temporada passada, l'olotí, que farà 29 anys el 23 de desembre, havia aconseguit dos gols, tots dos a casa, contra el Castelló (1-0) i contra el Cadis (4-0).

Dorca va fer un excel·lent partit i, en l'allau de joc ofensiu del segon temps, va trepitjar l'àrea rival amb perill. En alguna ocasió, no va arribar a rematar la pilota perquè li va caure a la cama dreta. El jugador va admetre que havia estat bé. «Suposo que ha estat un dels meus millors partits. Molts jugadors han estat al seu millor nivell. Hem estat gairebé perfectes.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)