2a divisió A

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Despotovic, centre d'atenció

El seleccionador serbi és testimoni de l'actuació brillant del davanter contra el Xerez

Petrovic podria citar l'atacant per a una gira amistosa a Àsia i Austràlia el mes que ve

Vladímir Petrovic
SELECCIONADOR DE SÈRBIA
«Hi ha pocs jugadors amb capacitat per fer tants gols i no som un país gran que tingui tants atacants. Despotovic és un jugador molt madur i està en el seu millor moment»
Ranko Despotovic
DAVANTER DEL GIRONA
«No sabia que hagués vingut el seleccionador. És sorprenent i encara em fa més feliç»
«Estic orgullós dels companys. Tot l'equip ha fet un treball enorme»

El davanter del Girona Ranko Despotovic té molts números per tornar a vestir la samarreta de la seva selecció, cosa que ha fet dos cops. El seleccionador serbi, Vladímir Petrovic, va ser ahir a Montilivi i va ser testimoni de la brillant actuació del davanter, que va marcar dos gols. Petrovic va valorar la progressió de l'exjugador del Salamanca, però no va voler confirmar que el jugador del Girona torni ben aviat a jugar amb Sèrbia.

Al final del partit, i amb l'ajut del periodista Vladímir Stankovic, Petrovic va explicar que Despotovic és un jugador de gran talent i a qui ja coneixia quan militava en el futbol serbi –va jugar en el Vojovdina i el Macva, entre altres equips–. Tot indica que Petrovic, seleccionador serbi des de l'any passat, convocarà Despotovic per a una gira amistosa que el combinat balcànica farà a Àsia i Austràlia a principis de juny.

Petrovic i Stankovic, satisfets a Montilivi

Vladímir Petrovic, seleccionador de Sèrbia, i el periodista Vladímir Stankovic, que ahir va fer les funcions de traductor, van passar-ho bé a Montilivi i, abans del partit, el periodista va fer una fotografia a Petrovic a la llotja de l'estadi. Després del 4-2, Petrovic va explicar que li havia agradat el partit. «Ha estat un partit molt maco. M'agrada el futbol espanyol. Ha estat un plaer disfrutar del partit. L'ambient és maco.» A banda de Despotovic, el seleccionador serbi podria citar per a la gira amistosa del mes vinent Dragutinovic (Sevilla), que s'acaba de recuperar d'una lesió, i Lekic (Osasuna). Tots dos juguen a primera, a diferència de Despotovic, que és autor de 18 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)